Házilag fültágító készítése, de mégis miből és hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi csinált-e már valaki házilag fültágítót és ha igen hogy és miből :)? Mármint nem a lyuk bővítésére értem hanem magára az "ékszerre" :)2011. jan. 31. 14:37
1/3 anonim válasza:
Hát nem tudom hogyan tudnék segíteni.
Igazából kézzel gép nélkül csak olyat tudsz ami méretre van vágva és ennyi.
Viszont én gépi forgácsolónak tanulok és olyanokat csináltam fából acélból műanyagból mint amienek a boltban vannak.
Legújabb munkám 1 peremes menettel ellátott acél tágító :D
2/3 anonim válasza:
Én úgy fültágítósztam,hogy egy fogpiszkálóval kezdtem,aztán jött a gyufa,majd a kis italokhoz való szívószál. Aztán ha már tágul,akkor a rendes szívószál, ceruza és a végén én a filctollnak vágtam le a szélét.Így rózsaszín lett és nagy is.
3/3 anonim válasza:
nemtudom h megoldottade már a problémádat.. : D
de ha nem akkor vegyél süthető gyurmát és abból megformávod kisütöd és tádáámm kész is van : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!