A szőke sokkal jobban néz ki.
EGYÉBKÉNT: NEM ÍTÉLÜNK ELSŐ LÁTÁSRA!
Tehát ne mondjatok olyat pl. hogy a szőke zavarában heherészik stb...
18/L
A barna sokkal csinosabb és szebb az arca.
Nagyon utálom ha valaki azért mondja hogy ronda vagy r.banc mert irigykedik akárcsak a 90%itt!
Fú hol is kezdjem..
Először is: Itt többen írtátok, hogy "jajj szegény melindáról (fodalmam sincs ki a fene egyébként) állandóan raknak ki ide képekeet" na, arra nem gondoltok, hoyg esetleg ő teszi ki őket???(erre bizonyíték a kép címe:"DSC321324" ez a tipikus fényképezőgép cím) Én is láttam már másik kérdésben a barna hajú lányt, és oda még válaszolt is a kérdésekre.
Másodszor: Én lány vagyok, de ennek ellenére minden féltékenység (háhh:D) nélkül meg tudom mondani a véleményem.
A barna: Őszintén megmondom semmi fantáziát nem látok benne. Előnyös ruhákat hord, előnyös a sminkje, a haja, előnyös arcot vág a fényképeken. ENNYI. szerintem így is csak egy jobbik átlagos. szerintem. Azon a képen meg, amit itt valaki linkelt, hááát, az alapján meg az átlag alja. És mellesleg van rajta ott is smink rendesen. és aki legalább 2szer sminkelt már életében, az erre egyből rájön. szóval nem tudom miért írogat ilyeneket az olyan ember, aki semmit nem ért a dologhoz. Alakjához annyit fűznék hozzá, hogy egy férfi szemében nyilván jó az alakja, de én elég kritikus vagyok az ilyenekhez, szerinterm vastag a combja/erős a feneke, emiatt egy kicsit aránytalannak tűnik, de lehet, hogy csak a ruha rossz.
A szőke: Na ő már szerintem tényleg szép. Az arca egyértelműen átlag feletti, szerintem a haja az ami lehúzza az összképet, ha olyan haja lenne mint a barnának, tutibiztos, hogy a 90% őt mondta volna. Nekem az alakja/öltözködése is jobban tetszik, bár a LV táska zavarja az összképet. Meg túl sok az alapozó, vagy színban nem passzol az arcbőréhez.
Talány ennyi amit elmondhatok a képről:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!