Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik csajt választanád? Kép

Melyik csajt választanád? Kép

Figyelt kérdés

[link]

barna v szőke?

2011. jan. 28. 22:10
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelműen a barnát. Melinda csodálatosan szép nő.
2011. jan. 29. 02:43
 12/47 anonim ***** válasza:
56%
barnát én is egyértelműen.
2011. jan. 29. 08:22
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatosan szép nő? Aham ennyi vakolattal igen, de anélkül már nem biztos... Csak sajnálni tudom azt aki el van tőle ájulva, biztos rossz helyen lakik ha ezeknél nem látott szebb (természetes!) lányokat.
2011. jan. 29. 08:36
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

A szőke:nincs alakja,borzasztan tartja a táskát,látszik ,hogy elég öntelte,alig van haja.

barna:nekem ő sem tetszik,nem tetszik az öltözködése és olyan nagy a feje(vagy csak a másik csajhoz képest nagy)

a szemöldöke sem tetszik meg talán túl kerek az arca.

de ha muszáj választani akkor a barna.

és nem irígységből írom(honnan tudnák itt az emberek,hogy sok pénzük van?:D),hanem ez a véleményem.

ja és még annyit hozzáfűznék,hogy nem kell sok pénz ahoz ,hogy valaki jól nézzen ki.

21/L

2011. jan. 29. 09:20
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Egyiksem az esetem:D

Szőke hajúnak ökölbe szorult feje van.

A barnának meg nagy és kerek.

2011. jan. 29. 09:40
 16/47 anonim ***** válasza:
38%
ha valakikitesz 2 olyan lányról képet, akik csinosak, esetleg szoliba járnak, stb.. már mindenki leszólja őket..ja és egyből azzal dobálóztok h mennyi vakolat van rajtuk.. hát ez a 2 lány ponthogy nincs agyonsminkelve.. ez annyira gáz.. azért megnézném h a válaszadó hölgyek közül ki szebb nálunk;) sztem mind2en csinosak:) 22/F
2011. jan. 29. 10:14
 17/47 Csillámka ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszenek és csöppet sem vagyok irigy. Valamelyik nap feltett egy csaj egy képet. Szőke hullámos haja volt, kék szeme és nagyon szép szája, gyönyörű volt, komolyan.

Ezek olcsó replikál csak. Műhajjal, mű színnel és gumis övvel minden nő így nézne ki. De szerencsére incs így...

2011. jan. 29. 10:34
 18/47 anonim ***** válasza:

Amugy az egyik hozzászűlónak, szeirntem nem fehér melltartója van, csak a bolero alatt fehér a felső, és az üt át :) amugy nagyon okos vagy

A kérdésre a válasz, a barnát, mert neki hosszabba a haja..amugy mind a kettő egyformán szép. :)

csaj vagyok, nem pasi..és nem lezbi és végképp nem féltékeny :)

2011. jan. 29. 10:38
 19/47 anonim ***** válasza:
55%
ha csak ők ketten lennének, akkor a szőkét, bár a barna se csúnya. átlag, de nekem a szőke jobban jön be :)
2011. jan. 29. 11:01
 20/47 anonim ***** válasza:

mindketten szépek, jóalakúak, de a barna jobb nő.

a szőkének kissé idétlen feje van, olyan ideges típusnak tűnik, aki csak zavarában heherészik.

a barna magabiztosabb, kiegyensúlyozottabbnak látszik. harmonikusabb az arca, természetesebb.

2011. jan. 29. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!