Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szreintetek jól nézek ki?

Szreintetek jól nézek ki?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. jan. 28. 20:20
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves,helyes lánynak tűnsz,s ami a legtöbb,hogy még kisugárzásod is van ,nem szűkölködsz benne.Grat,csak így tovább!
2011. jan. 29. 08:46
 32/51 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) menni fog szerintem :D
2011. jan. 29. 08:50
 33/51 anonim ***** válasza:

egyszer azt modnod hogy néha egoista vagy, utána meg hogy önbizalom hiányban szenvedsz ezért rakod fel a képeket?!

oké.

amúgy nem tudom, talán a szemed szép, és úgymond jól áll ha mosolyogsz, vagyis inkább bazsalyogsz (2 képen, első képen olyan széles lesz az arcod) a hátratűzött haj szerintem jobban áll, amíg ilyen a leengedett hajad, de nem mondanálak kiemelkedően szépnek. szerintem is hasonló vagy mint sok másik korod beli. ja és ezt a profil fotózást szerintem hagyd.

2011. jan. 29. 10:42
 34/51 anonim ***** válasza:
0%
Nem jössz be, sőt.
2011. jan. 29. 15:08
 35/51 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy szép. legalábbis a képeken nagyon nem. De biztos van olyan amikor jól nézel ki. De a képeken a ruháid sem nagy számok, sem az arcod, a hajad sem....olyan egyszerű vagy, nagyon egyszerű. De nem értem hogyha egyszer azt írod, hogy kicsit egos vagy, akkor utána mért írod hogy nincs önbizalmad...hát mindegy.
2011. jan. 29. 17:12
 36/51 anonim ***** válasza:

Most mit kell itt kertelni? Szerintem kifejezetten csúnya vagy.. és még csak bocsánatot sem kérek. Te kérdezted a véleményünket, én pedig őszintén válaszolok.

Nyilván mindenkinek más a szép... De ha már fotózkodsz (meg amúgy is), legalább ne legyen zsíros, fésületlen, össze-vissza álló hajad. A szemöldököd szedethetnéd, és lehetnél kicsit nőiesebb is a ruhák terén...

2011. jan. 29. 23:25
 37/51 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem vagy csúnya, nagyon aranyosnak tűnsz a képek alapján, bár hiszem h ennél jobb képek is vannak rólad :) Az előző válaszolónak meg annyiban van igaza, hogy a szemöldököd talán kicsit tényleg vastag, ennyi... :)
2011. jan. 30. 12:43
 38/51 A kérdező kommentje:
köszi az utolsó válaszolónak ^^ hát igen vannak jobb képeim (a barátom mondta) hát a szemöldökömet szerintem is ki kéne szedetni ( annyiba jó ez a szemöldök hogy nagyon sötét a színe) :)
2011. jan. 30. 15:58
 39/51 anonim ***** válasza:
nemértem miért keveritek össze az aranyost meg a kedvest a széppel...sztem egyáltalán nem vagy szép elég csira fejed van
2011. jan. 30. 19:57
 40/51 A kérdező kommentje:
van ilyen
2011. jan. 30. 20:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!