Milyen a képen látható csaj alakja?
Arra lennék kíváncsi mit gondoltok róla. Milyenek a mellei, nagy-e a hasa, kell-e diétáznia egy kicsit. 24L
"Úristen Ti még nem láttatok akkor kövér nőt! ezena csajon igen van mit fogni, igen van mit dolgozni és igen van mit leadni.. de egy szóval ne mondjátok rá hogy kövér, mert másolok olyan képet, ami az!
Amugy egy kis felülésezés meg kocogás segít a problémádon, de ne is vedd magadra a dolgokat.
Ja és hogy igazoljam magam, mert ugye átlagos alkatú embernek nem lehet reális véleménye ( csak a teltebbeknek) 175 cm vagyok és 55 kiló, nem úgy mint a legtöbb anorexiás liba aki itt pattog."
Teljesen egyet értek veled!:)
Majd én linkelek nekik igazán kövér nőt!
Kedves Kerdezo!
Amugy ki ez a lany ? es miert erdekel,hogy milyen az alakja?
Talan te vagy,csak nem merted ugy kiirni???
bocsi,csak kivancsiskodok :)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:32
Köszi! :) Tudod az a baj, hogy az itt lévő anorexiás leányzók, nincsenek tisztába a testalkat kérdéssel. Mindenki a divatlapokon szereplő modellalkatra vágyik.
Senki se állította hogy ez a hölgyike tökéletes és hogy neki van a legjobb alakja, de egy szóval sem hájas..Igen van rajta felesleg..írtam..De ne vegyük már egy kalap alá egy csomó nagy disznóval.
Szívesen kedves utolsó!
Így van én is így gondolom!:)
Ja és volt aki azt írta hogy milyen undorító logós csöcse van!
Hát szerintem ha megkérdeznénk 10 férfit abból 9 azt mondaná hogy inkább ez a mell nem pedig egy olyan mint egy 13 éves kislánynak!
Valaki írta, hogy mit pattog itt ez a sok anorexiás liba. Szóval szerinted csak egy anorexiás (magyarul: beteg) embernek nem tetszik csak egy dagadt nő? Ennyiből szerintem meg aki azt írta hogy nem túlságosan kövér az alakja az biztos egy önbizalom hiányos dagadt nő mert csak az mondhat ilyet (nem gondolom így, de ez kb. ugyanolyan mint az anorexiásozás.)
Hát én köszönöm szépen nem vagyok anorexiás, mégis azt gondolom hogy ez a lány igenis dagadt. Lehet hogy nem olyan nagyon, de egy kis mozgás egyáltalán nem ártana meg neki, arról nem is beszélve hogy vékonyan nem csak szebb, de egészségesebb is lehetne. A melle pedig szerintem is lógós, és 100x inkább egy szép, kicsi formás feszes cici mint ez.
Ez a csaj kövér,akárki akármit mond.
Egy 15 kiló felesleg van rajta,és 0 izom. Ez szerintem nem a "van rajta egy kis felesleg" kategória,könyörgöm kifolyik a fürdőruhából..
És nem vagyok anorexiás egyáltalán.Azért a modellalkat meg e között van még egy pár fokozat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!