Hát ez nálam már a nagyon duci, dagadt kategória. Szerintem egy 15 kilót le kellene adnia. Minősíthetetlen számomra, ha valaki így elhagyja magát...
2011. jan. 28. 12:46
12/32 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem szép.Tulzás nélkül mondom, Anyukámnak jobb alakja van nála, pedig 45 éves és 3 gyereket szült.
2011. jan. 28. 15:32
13/32 anonim válasza:
Annyira nem gáz!
2011. jan. 28. 17:11
14/32 anonim válasza:
Gratulálok azoknak az észkombájnoknak, akik lepontoztak, mert VÁLASZOLTAM a kérdésre, és megmondtam, hogy SZÁMOMRA ez a dagadt kategória.
2011. jan. 28. 17:35
15/32 anonim válasza:
Bár ahogy nézem itt járhatott a dagikommandó, mert mindenki le lett pontozva, aki daginak találta a képen szereplő nőt...
2011. jan. 28. 17:36
16/32 anonim válasza:
Nyugodtan lepontozhatnak a dagik mindenkit, ezzel csak saját magukat igazolják.:D;)
2011. jan. 28. 17:38
17/32 anonim válasza:
Igen, járt a dagikommandó:D Csak azt nem értem miért itt ücsörögnek, ahelyett, hogy tornáznának:D
A csaj kövér kategória. Ha nem lenne rajta 15-20kg felesleg, egész szép nő lehetne.
Undorító vastag combok, lógós nagy csöcsök, és nagy pókhasból áll az egész nő.
Csúnya.
26.L
2011. jan. 28. 17:45
18/32 anonim válasza:
Valóban fogynia kellene egy kicsit, mondjuk szerintem annyira nem vészes. Az viszont számomra elég visszataszító hogy ahogy elnézem a a nyakán és a fején is látszik a zsír.
2011. jan. 28. 17:59
19/32 anonim válasza:
Úristen Ti még nem láttatok akkor kövér nőt! ezena csajon igen van mit fogni, igen van mit dolgozni és igen van mit leadni.. de egy szóval ne mondjátok rá hogy kövér, mert másolok olyan képet, ami az!
Amugy egy kis felülésezés meg kocogás segít a problémádon, de ne is vedd magadra a dolgokat.
Ja és hogy igazoljam magam, mert ugye átlagos alkatú embernek nem lehet reális véleménye ( csak a teltebbeknek) 175 cm vagyok és 55 kiló, nem úgy mint a legtöbb anorexiás liba aki itt pattog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!