Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szabo Zsofi a joban rosszbanbo...

Szabo Zsofi a joban rosszbanbol jo no? (bocsi, nincs ekezetem)

Figyelt kérdés
hany cm es hany kilo lehet?mik lehetnek a meretei?szeretnek alakban ra hasonlitani,azert kerdezem.o homokora alaku,ugye?koszi elore is,ha tudsz valaszolni.amugy nektek tetszik az alakja?koszi
2011. jan. 26. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Találtam még ezt...

[link]

Mondjuk azt nem hiszem h 55 kilo ilyen husisan.Én is hasonlo magas vagyok és alkatra isannyi h én a spor miatt izmosabb vagyok.Lehet h régen 55 volt,de h most közelebb van a 60-65 höz az tuti,de nem is baj mert formás.

2011. jan. 26. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

Itt az áll,hogy 160cm,55 kg.

2011. jan. 26. 22:19
 13/14 A kérdező kommentje:
koszi szepen.a 160cm nekem is realis, de az 55kilo sztem keves,annal husisabb, en olyan 65nek nezem ehhez a magassaghoz.eleg nagyok a cicijei es a laba se vmi vekony,bar szerintem igy tokeletes!:)
2011. jan. 26. 22:53
 14/14 A kérdező kommentje:
2011. jan. 27. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!