Hogy néznék ki rövid hajjal?
Figyelt kérdés
Hosszú hajam van, és le szeretném vágatni, de nem tudom hogy néznék ki.
Van ötletetek, hogy ezt hogy tudhatnám meg ?
(Mert ha nagyon rossz, akkor nyilván inkább nem vágatom le)
Fiú/15
2011. jan. 22. 16:30
2/10 A kérdező kommentje:
Képről nem lehet eldönteni, mivel a homlokom nem látszik, ezért elég nehéz, és a fülem sem...
2011. jan. 22. 16:37
3/10 anonim válasza:
akkor vegyél egy hajpántot és tedd hátra a hajad és úgy naggyából eldöntheted
4/10 anonim válasza:
ígyvan. hátracsatolod, úgy, hogy a füled is látszódjon és megnézed:D
5/10 anonim válasza:
milyenhosszú?és mennyire akarod rövidre vágni?én nem szeretem gha 1 fiúmak rövid a haja legyen borzos, zselés vagy deszkász de rövid ne....
7/10 anonim válasza:
utolsó, nem mindegy neked? nem egy olyannak kell tetszenie, aki nyilván nem is ismeri, hanem először is önmagának, utána a közvetlen környezetének. amúgy hajpánt, csatok tényleg jó ötlet.
16L
8/10 anonim válasza:
szerinted miért kérdezte meg?hogy véleményt adjunk!!! nem tudjuk milyen hosszú a haja ezért mondtam azt amit írtam és ennyi...
10/10 anonim válasza:
Ekkorára pár hónap alatt visszanő. Ha nem akarsz nagyon drasztikus váltást, akkor először oldalt nyírasd fel, de felül hagyjál neki egy kis hosszt. Amúgy a fodrász - ha megkéred - tud úgy nyírni, hogy fokozatosan rövidíti, így ha kezded túl kicsinek érezni, akkor szólsz, hogy elég... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!