A mellem 84cm körbe mértem,54kilo vagyok, ez mekkorának számit?
Figyelt kérdés
ugy értem hanyas melltartot vegyek és ez kicsinek számit vagy arányban mekkora?2009. febr. 3. 15:17
1/8 anonim válasza:
Alapból látod magadnak,hogy mekkorák a melleid.
Ha 84 cm akkor próbálj szerintem 75 b,vagy 80 b-t.meglátod a boltban...
2/8 anonim válasza:
Ha korbemered azzal nem lehet megallapitani a melltarto meretet. Pl. nekem szeles a hatam es kicsik a melleim, szoval inkabb probalj melltartot es amelyiket ugy erzed hogy jo, olyan meretet vasarolj.
3/8 anonim válasza:
szerintem 70 b... de inkabb menj el egy boltba ahol probalhatsz es akkor emglatod hogy melyik kenyelmesebb meik tartja jobban a mellet..stb nekem 93 cm korbe es nekem 80 b mellcsim van:)
4/8 anonim válasza:
Nekem is olyan 84 körüli a körméretem 50 kilóhoz, nekem a 75Bs kicsi, lehet neked jólenne, bár nem tudom mennyire lehetsz "széles" mert az 54 kiló az oké de nem mind1, hogy 170 centihez vagy 150hez.
5/8 A kérdező kommentje:
vékony vagyok amugy a hátam nem széles és 165cm
2009. febr. 3. 18:40
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok, én 75Bset javasolnék neked de ha felpróbálod és nem jó tudsz másikat választani:) Egyébként szerintem a 75-80 B a tipikus átlagméret.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi
2009. febr. 3. 19:45
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!