Miért van ennyire oda mindenki a kreol nőkért? Annyira unom! Szerintem annyira jellegtelenek és átlagosak! Vélemény?
egy ilyen nő szerintem sokkal szebb mint egy ilyen:
(az ilyen nők ezerszer különlegesebbek!)
Mint az ilyenek:
a kreolok között is vannak szépek, de ritka mint a fehér holló:
összeségében a mediterrán típusú nők általában irritálóak és férfias arcberendezkedésük van és nem tudom miért van értük mindenki annyira odáig meg vissza...
Szerintem nem attól lesz valaki jellegtelen és átlagos, mert barna a bőre.. ez marhaság.
Fehér bőrű és kreolbőrű között is van szép meg csúnya is, egy fehér bőrű is lehet ostoba plázapics@ és egy sötétebb bőrű is lehet nemes, intelligens.
Nekem egyikkel sincs bajom, nálam az érték a természetesség, éppen ezért a szolibabákat viszont nem csípem (általában agyilag se.)
amúgy ezzel értek egyet:
"Szerintem minden nép gyermekei közül vannak szépek is csúnyák is egyaránt ."
23L
undorító a kreol bőr, nekem is az van, gondolhatod mennyit szenvedek vele nyáron. 30-as naptej nélkül ki sem lépek az utcára(strandra eleve nem járok), és folyton kenegetem magam. ha nem tenném, 10 perc alatt czigányszínem lenne... undorító. (pedig egyébként magyar vagyok, közöm sincs a romákhoz...mégsincs teljesen fehér bőröm, pedig mit meg nem adnék érte!) csodaszép tud lenne a hamvas fehér bőr... *_*
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!