Hogyan foggyak le minnél hamarabb?
amint elolvastam a kérdést, rögtön nekem is a helyesírási szótár jutott a eszembe, csak sajnos megelőztek.
Ettől függetlenül ajánlom figyelmedbe a helyesírási szótárat,mert végül is rosszat nem tanulhatsz belőle, sőt.:D
Hidd el, hogy hasznos, én is most készülök újra kiolvasni az ilyen témájú könyveimet. Szóval először művelődj, aztán fogyj! ennyi:D
nem bogyó kell hozzá hanem tea,bio boltba vagyis ilyen nemtudom mine nevezzem ahoz hasonlít van olyan hogy fogasztó tea.
anyukám 3 hónap alatt 25 kilót fogyott tőle:)
rajtam is van egy kis felesleg,most énis elkezdtem inni napi 2x kell..és mivel fiatal vagyok gyorsabban fogyok és már egy hét alatt lement ugy 4-5 kiló:)
mert a tea elveszi az étvágyadat..
1. Határozd el magad!
2. Állíts össze magadnak egy olyan étrendet, ami szolidabb a megszokottnál - viszont amit egy életen át tudsz tartani. (Azaz ne fogyókúrázz, hanem diétázz! Óriási különbség van a két fogalom között!!!)
3. Legalább hetente 2X1 órát mozogj. Főként aerob mozgást végezz, a zsírsejtek égetéséhez az a legsikeresebb.
4. Ha "elcsábulsz" a diéta közben, ne add fel azonnal! Vedd tudomásul, hogy "oké, elrontottam, de folytatom ahol abbahagytam!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!