Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted ki a szebb/csúnyább?...

Szerinted ki a szebb/csúnyább? Anne Hathaway vagy Julia Roberts

Figyelt kérdés
oszt.társam mondta h szerinte hasonlítanak, de Anne Hathaway rondább. Én szerintem meg egyáltalán nem hasonlítanak és Anne Hathaway szebb:D azért teszem föl a kérdést mert nemtom hogy én látom e torzan a világot vagy mi?XD
2011. jan. 19. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
most anne szebb de ha elnézem juliát a micsoda nő!-ben akkor úgy juli szebb
2011. jan. 20. 16:05
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem Anne, még a filmjeit sem nézem emg, úgy irritál :D
2011. jan. 20. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Anne szebb, de Julia jobban megfog! Mindenkit. Ő nyert!:D
2011. jan. 20. 17:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Anne sokkal jobban tetszik:D
2011. jan. 20. 17:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Tényleg ők hárman nagyon hasonlítanak. Anne, Julette és Julia. Szerintem mindhárman nagyon szépek és különlegesek. Van bennük valami. Nem tudom eldönteni, hogy ki tetszik jobban. Bár azt hiszem Julia a Micsoda nőben mindenkit elkápráztatott. Tehát őt kell, hogy elsőnek mondja. Második Juliette...de csak azért áll Anne előtt, mert őt még picit éretlennek tartom. És a személyisége még nem bontakozik ki úgy a filmekben, mint ahogy az előző kettőt megismerhettük. Mindezt azért mondom, mert nálam így áll össze a kép. Nem tudok csak úgy szépségről beszélni, ha nem ismerem az illető mosolyát, tekintetét, nevetésének hangját, kedves szavait, kiabálását.
2011. júl. 21. 18:42
 16/17 johan dániel válasza:
fujjjjj :D :D :D Anne Hathaway ? tiszta csunyasági potlék julia roberts sokal szeb mese szép csaj nem mintha szerelmes lenék belé de mese szép volt és most is az :) :D
2015. jan. 17. 20:46
 17/17 johan dániel válasza:
ja és julia mosolya juj :D nagyon jó :) a mosolyába belé szeretem :) :D
2015. jan. 17. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!