Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény (Kérdés túl rövid, a...

Vélemény (Kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú. )?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 17. 18:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Az egész hajadat levágathatnád olyanra, mint hátul, mert ez így tényleg nem jó.

Nézz a képbe, akkor jobban látszol.

Amúgy nem lenne rossz az egész, ha kicsit többet figyelnél magadra.

2011. jan. 17. 19:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze a magamutogató p*csákkal meg a pózer kis melegekkel kedvesek vagytok...

Emberek, az utcán szembejövők 80% ezt a szintet hozza, köztük van a többségetek is, szóval... :P

Kérdező, kicsit tényleg kockának látszol, lehetne mit javítani, elszórtan két bunkózás között rendes válszt is kaptál. Húzd ki magad, ne a padlót lesd mert az már rossz indítás, az arcodat kozmetikus vagy bőrgyógyász kezelheti. A hajaddal kezdj valamit, vagy növeszd meg, vagy zselézd be valahogy, de így elég semmilyen és vicces az a frufru rész... XD És néha mosolyogj, az sokat számít ám. :D

2011. jan. 17. 20:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a jelenlegi formádban nem vagy egy adonisz, de nagyon sokat lehetne rajtad javítani.

1.A hajadat változtasd meg. Ez a hátul rövid, elől mini-frufru szörnyű. Vagy növeszd meg az egészet hosszabbra és formázd, vagy legyen az egész rövid. Meg ez a pajesz sem valami nyerő.

2. A bőrödet kicsit ápold, használj pattanás elleni krémeket. A legjobb ha elmész egy kozmetikushoz, aki kitisztítja.

3. Ha jól látom, nem vagy egy vékony alkat. Kezdj el edzeni. Ha leadod a felesleget és izmosabb tested lesz, rengeteget javít az összképen.

4. Menj el egy jó ízlésű lánnyal vásárolni és szerezz be pár férfiasabb ruhát. Pl. egy inget, elegánsabb pulcsit stb.

Nyugi, nem kell elkeseredni. Csak kezdj magaddal valamit és akkor tök jó leszel. Jelenleg sugárzik rólad, hogy önbizalomhiányos vagy.

2011. jan. 17. 21:17
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Látszik, hogy nem voltál még nővel...

Amúgy pont egy ilyen, najó kicsit kövérebb csávó nézett meg ma nagyon az IC-n, többször is. Gondolkoztam, h mif@szom, aztán rájöttem, h a tricepszem nézte, mondom kösz...

Amúgy minden problémád az önbizalomhiányra épül. Ha lenne önbizalmad nem wowoznál, ha nem wowoznál lenne időd edzeni, ha lenne időd edzeni, jól néznél ki, és elkezdenél törődni magaddal, ha elkezdenél törődni magaddal nem néznél ki fosul... És talán valami tinisunát is be lehetne újítani neked.

De így olyan vagy, mint egy depressziós koc(k)a...

2011. jan. 18. 02:11
 15/22 anonim ***** válasza:

Leppurd, neked akkora egód van minden kérdésnél, hogy már rosszul vagyok a válaszaidtól. Biztos g.ci izmos vagy, de hidd el, nem mindenkinek ez a zsánere. (Nekem sem...)

A kérdezőnek: Szerintem nem vagy csúnya, csak előnytelen a beállítás, a ruha, az alakod. Tehát kezdj el sportolni, de NE gyúrni, hanem pl fekvőtámasz, húzódzkodás, futás, úszás, tehát olyat, ami valódi, normális méretű izmokat csinál. A ruhád szörnyű, ne hagyd, hogy anyukád öltöztessen, inkább hordj ingeket, farmert. A hajad szerintem növeszd meg, mert nem áll jól a mostani, a bőröddel pedig irány a bőrgyógyász, szépen rendbe hozza, saját tapasztalatból írom. 1-2 év és jó pasi lehetsz, csak tegyél érte!

2011. jan. 18. 09:53
 16/22 anonim ***** válasza:

Van ez így... :)

De hiába kezd el ilyen kamu edzéseket csinálni, amiket írtál, ha a kajája fos, akkor b@szhatja...

Emellett ne hidd, hogy "kigyúrttá" válni annyi, hogy lejárok a terembe heti 3x1,5 órát. Mindent a testépítésnek kell alárendelni.

És akár hiszed akár nem, én nem iszom alkoholt, nem dohányzom, egyedül kávét, energiaitalt iszom... mivel ez az életforma része.

És szerintem normális választ adtam neki, nem tehetek róla, h a csávó tényleg megnézett, és ha azt akarja, hogy rá is mindenki felfigyeljen, változtasson...

2011. jan. 18. 18:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, szerinted az izom az egyetlen, amire fel lehet figyelni? Engem általában taszítanak az izmos pasik, a kicsi az kellemes, de az ilyen gyúrós csávóktól menekülök...:S Szóval ne gondold, hogy mindenki azért néz, mert tetszek nekik:D Én is tuti megnéznélek, de nem azért, hogy jaj de jól nézel ki. Egy helyes arc sokkal feltűnőbb és szebb.
2011. jan. 18. 18:59
 18/22 anonim ***** válasza:

nem kell mindent a testépítésnek alárendelni vagy mi, én rosszul vagyok a kigyúrt pasiktól.

kérdező: más haj, más ruha, több sport, más hozzáállás.

2011. jan. 20. 17:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Persze az se jó ha agyon van gyúrva ,de egy izmos,férfias test azért nekem bejön.A barátom is kondizik,de télre igencsak elhagyta magát.Szerencsére észbe kapott,és a "hoáppá nyár van és ha ki vagyok gyúrva nem szállnak rá a barátnőmre"elvet vallja:D Nekem sokkal jobban tetszik ha ad magára ilyen téren,én is teszek az alakomért(amit tudok).Nameg a másik,hogy jó érzés egy olyan pasi mellett menni akire nem mondják,hogy egy kis nyikhaj egypofonos ember.

Az egy dolog hogy a nők nem tudnak mellet növeszteni,de a pasiknak igazán nem nagy dolog kondizni.(Persze ha nem napi 12 órába dolgozik)

2011. jan. 20. 18:50
 20/22 anonim ***** válasza:

A véleményem:pont a hozzád hasonló pasi az ideálom.De hasonlítasz az egyik ismerősőmre.Különben hány éves vagy?

Viszont a pattanásaidra nem árt figyelni.Csak annyi a baj vele,hogy így önmagában a lehajló fej nem előny,főleg ha magadat fényképezed,vagy kérjd meg egyik haverodat,ismerősődet vagy akárkit,hogy fotózzanak le.Különben ha emellett magas vagy az is előnyős.Meg ha mackós tested van,az még jobb.Persze ha sportolsz is.

18/L voltam,de nem hagyhattam ki,annyira hasonlítasz egyik ismerősőmre és pont belé vagyok esve(ismerősőmre)XD

Furcsa véletlen,de ez vanXD

2011. jan. 20. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!