Honnan tudhatom, hogy milyen hajszín áll jól nekem? Szeretném befestetni a hajam.
Figyelt kérdés
Szőszi szeretnék lenni, de nem tudom hogy állna nekem..(lehet elitélni, de már rég tetszik a szőke hajszín )
szóval.
honnan tudhatom hogy jól állna-e?
(ilyen "netes frizurapróbát" néztem máár..de ezt elég bonyodalmas ott próbálgatni, meg nem is olyan jó szal..)
tom h hülye kérdés de érdekel :D
2011. jan. 15. 20:14
1/9 A kérdező kommentje:
Amugy, kékeszöldes a szemem, a bőrőm nem is világos, de sötétnek sem mondható..
2011. jan. 15. 20:17
2/9 A kérdező kommentje:
szőszi. istenem ezt honnan szedtem XD.
*Szöszi/Szőke :D
2011. jan. 15. 20:17
3/9 anonim válasza:
Igy az elmondottak alapján szerintem jól állna :)
A haja eredetileg milyen színű?
5/9 anonim válasza:
A szőkének egy csomó árnyalata van, biztos van olyan, ami jól állna. Én egyébként mindig a fodrász véleményét kérem ki, ha a hajamról van szó. Még soha nem adott rossz tanácsot.
6/9 A kérdező kommentje:
most vagyok 14 éves..
és 10-11 éves koromig szőke volt a hajam..de nagyonszőke :D
aztán fokozatosan bebarnult..most világosbarna , de nem nagyon szeretem.
köszi a válaszokat, akkor majd beszélek fodrásszal :)
2011. jan. 16. 06:40
7/9 anonim válasza:
Szerintem szőke minden árnyalata jól állna:)
8/9 anonim válasza:
Mivel 11 éves korodig szőke volt a hajad, így szerintem most is, így 3 év elteltével is jól állna neked a szőke!
9/9 anonim válasza:
így van. mivel szőke voltál, most is jól állna. szerintem te nem világosbarna lehetsz, hanem maximum sötétszőke. ennyi idő alatt nem barnulhat be így a haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!