Melyik modell a legszebb?
Figyelt kérdés
Linkelj képet?2011. jan. 15. 15:45
1/8 anonim válasza:
Nicole Linkletter. Az "Amerika következő topmodellje"-ben szerepelt, azt hiszem, az 5. évadban lett a nyertes. :)
Szerintem gyönyörű lány.
3/8 anonim válasza:
1.Candice Swanepoel dél afrikai model, olyan divatbemutatókon lép fel mint pl Victoria Secret, és még csak 22 éves.
2.Palvin Barbara ő egyigazi külföldi divatvilágban is ismert magyar model, bár az arca nagyon szép a lábai kicsit görbék, de az aca gyönyörű:
3.Miranda Kerr
Tündéri arca van, korát meghazudtolóan néz ki bár sztem kicsit túl sovány dehát a modellek már csak ilyenek...
4/8 anonim válasza:
Mirandával az a baj, hogy nagyon gyakran szerintem... olyan ufo feje van. Jobban kéne vigyáznia, hogy milyen arcot vág.
Pedig alapjáraton tényleg szép.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
az oroszok mindig is szépek voltak :)
8/8 anonim válasza:
DARIA WERBOWY a leggyönyörűbb nő a világon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!