A barátnőm nem akarja a suliba kiengedni nagyon hosszu mi extrát, miért? és bulizini csak is vakázioban akar, miert?
Ne eröltezsd.Ha nem akarj kiengedni akkor nem,így érzi jól magát.Nekem is hosszú a hajam mégis össze van fogva,mindig.
Gyűlölöm kiengedve sőt el sem viselem viszont ahogy hordom ahoz kell a hosszú haj.Gondolj bele h mondjuk csak nadrágot hordasz,de mindenki basztat h vegyél fel szoknyát(mert jol állna)ha te szarul érzed magad bene akkor hiába áll jól nem szivesen huzod fel.Ő is így lehet a hajával hiába állna jol neki ha nem tudja vagy akarja úgy viselni.Lehet h nem buliba járós és ne érdekli annyira mint téged,ezért sem kell furán nézni rá,valósinü többet r neki most a suli vagy akár egy sport mint egy buli,vagy eszerüen nem engednék el,majd megy nyáron addig meg menj mással,eröltetni nem kell,mert ugysem érzené jóol magát ha nem olyan beállitottságu.Majd ő tudja mia jó neki és biztos nem véltelenül vannak ezeka dolgai.Az első kérdésed pedig nekem furi,de lehet csak énnem értem...nagyon hosszú mi extrát?!Na de mindegy!
Most mi a baj?
Nem engedi ki a haját, mert az elég macerás. Ez az ő dolga.
Nem akar bulizni suliidőben. Ez is az ő dolga, ráadásul még dicséretes is. Másold be a kérdésed egy helyesírásellenőrző programba, és máris látni fogod, mennyi rengeteg hibát vétettél egy ilyen rövid szövegben is. Lehet, hogy inkább neked kéne követned a barátnőd példáját.
Lol, még a google translator is jobban tudja amagyart... :O
Szvsz foglalkozz a saját életeddel, ne a barátnődével, bár valszeg azért nem megy veled bulizni, mert idegesíti, hogy folyton beleütöd az orrod mindenbe.
Inkább te is tanulj a bulizás helyett. Sajnálatos, hogy ennyire nem tudsz magyarul a helyesírásodról ne is beszéljünk.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!