MIért kell állandóan a vékony lányokat szidni?
Sziasztok!
VÉGRE EGY ILYEN FÓRUM.:) Csatlakozom.Szerintetek mit okoz egy gyereknek,ha a saját nagyszülei minden egyes találkozás alkalmával kedves megjegyzéseket tesznek,hogy "jaj de kis madárka","olyan vagy mit egy deszka" "meddig nő még ez a gyerek" "égimeszelő"... :( Aztán egy törés miatt kórházban voltam ,ahol mindenki azt hajtogatta,hogy "jaj de sápadtka,vékony ez a gyerek,csak nem beteg?" A laborleleteim mind tökéletesek voltak,csak egy kis törésről volt szó!!A szüleim meg etettek rendesen+édesszájú gyerek is voltam.Való igaz,hogy visszanézve a gyerekkori fényképeimet nagyon nagyon vékony voltam-főleg mikor elkeztem nőni-nyúlni.Na ez odáig vezett,hogy általános 5.ben rajtam egy farmernadrág sem "feszült",így vastag szabadidőnadrágokat vettem fel a farmer alá,csak tesiórán kellett átöltözésnél trükköznöm :P (régi klasszikus farmerok voltak még csak) Visszagonodlva röhejes,de ezt kényszerítette ki belőlem a sok cseszegetés.Aztán persze gimiben már kezdtem gyarapodni,de ott is megkaptam,hogy anorexiás vagyok...Wáá.Semmi bajom nem volt,normálisan éltem.Anyukám szintén ilyen volt,őt is cseszegették anno.(Azóta is nagyon csinos anyuka,simán letagadhatja a korát :) )Mostmár egészen kibékültem magammal.Persze az évek során kicsit gömbölyödtem is-szerencsére.Most kb. 53 kg vagyok,és kb. 164 cm.Ha nem stresszelek,akkor el tudom kerülni hogy fogyjak...Amúgy jó nekem,persze hogy bármit ehetek,meg az is igaz,hogy minden ruhaüzletben találok magamra ruhákat,és még jól is járok,mert sokszor a leértékeltekből válogathatok jobbnál jobbakat.Akinek bejön bejön,ha nem nem,de azért örültem vonla neki ha kevesebbet bántanak emiatt.(a kövéreknek szabad persze mondani,hogy molett,meg jajj ne bántsuk meg szegényt...) És sosem koplaltam,sőt...Hát ennyi :)
Hát én is nagyon sovány vagyok,kilátszatanak a bordáim :s
13 éves vagyok,és engem is szidnak -.-
am 38 kg vagyok... nem birok hízni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!