MIért kell állandóan a vékony lányokat szidni?
13:52
válaszolót nem értem..miért hinnék azt h övék a világ? pont az ilyenekről beszélek...én például 174 cm vagyok és 53 kilo és nem tudok meghizni----egyáltalán nem az enyém a világ..nem tudom tehetnék.. :( orvoshoz meg nem fogok fordulni mert nem vagyok " beteg ".. :(
Szerintem ez a dalszöveg még nem is durva!
Különben meg ne vedd magadra... vannak ilyen lányok ez tény.
A kövéreket még mindig ezerszer többet szidják szóval nem értem mire vagy felháborodva.
azért örülök hogy néhányan megértenek..:-)
naah, a különböző gúnynevekről nem is beszélek... én is megkaptam .. pálcika,anorexes, auswitz-i menekült...
Mert ettől jobban érzik magukat az emberek. És tényleg így van, hogy a vékonyakat szidni az teljesen OK, a dundiknak viszont egy szót se... Én is 179 centi és 57 kg körül vagyok, és egy időben (kábé egész általános iskola felsőben :D) szörnyen pocsék testképem volt, mert egyszerűen rám sem néztek a srácok a deszka-alkatom miatt. Hiába híztam volna, oldalról nem látszottam :)
A helyzet nem sokat változott azóta, akkor alulról súroltam az ötvenet, most meg, amint írtam, 57 körül vagyok, de már az se érdekelne, ha 5-tel több, vagy kevesebb lennék, mert rájöttem, hogy annyi a titok, hogy olyan dolgokat vegyél fel, amikben jól érzed magad - így megvan a kényelem -, és légy önmagad - mondjuk eszedbe ne jusson szégyellni az alakodat. Csak érezd jól magad a bőrödben, akár van alatta husi, akár nincs :)
És örülj neki, hogy fogalmad sincs, mi az az Atkins-diéta :D Nekem sincs, de mivel minden újság azt sulykolja, hogy kerülj formába, baby... láttam már :) Szóval tök jó, hogy ezeket az oldalakat simán átlapozhatod az újságokban, hogy nyáron azt veszel fel, amit akarsz (melltartó nélkül) és hogy sosem kell majd a hátadra dobnod a cicidet, ha be akarod kötni a cipőfűződet :)))
Szerintem ez a szöveg nem a "természetesen" vékony lányokat cikizi, hanem az anorexiásokat. Az olyan lányokat, akik betegre fogyókúrázzák magukat. Szerintem mindenkiben megvan a maga szépsége, akár vékony, akár nem. Nem minden a testalkat, fontos, hogy milyen a személyisége, az arca, stb.
Ne vedd magadra az ilyet! Inkább örülj neki, hogy vékony ilyen szerencsés alkatú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!