Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MIért kell állandóan a vékony...

MIért kell állandóan a vékony lányokat szidni?

Figyelt kérdés
[link] ezt nemrég talááltam, és nagyon felháboritott és elszomoritott...
2009. febr. 1. 12:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

13:52

válaszolót nem értem..miért hinnék azt h övék a világ? pont az ilyenekről beszélek...én például 174 cm vagyok és 53 kilo és nem tudok meghizni----egyáltalán nem az enyém a világ..nem tudom tehetnék.. :( orvoshoz meg nem fogok fordulni mert nem vagyok " beteg ".. :(

2009. febr. 1. 17:19
 12/25 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem ez a dalszöveg még nem is durva!

Különben meg ne vedd magadra... vannak ilyen lányok ez tény.

A kövéreket még mindig ezerszer többet szidják szóval nem értem mire vagy felháborodva.

2009. febr. 1. 20:28
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
20:28 Nem tudod, mire vannak a vékony alkatúak felháborodva (akik nem tehetnek róla)? Akkor elárulom. Azért, mert kapjuk a másik tábortól a cseszegetést, és azt hiszik, nekünk könnyebb, pedig nem, egyáltalán nem könnyebb.
2009. febr. 1. 20:33
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Na igen ez ismerős. Én is vékony vagyok, ráadásul magas is (178 cm). Megkaptam ezerszer azt hogy botsáska vagyok, anorexiás, deszka és ennél még sokkal durvábbakat amit most nincs kedvem leírni. Eszem ágában sem volt soha diétázni, sanyargatni magam, egyszerűen ilyen az alkatom. Rettentően el voltam keseredve attól hogy a laposabb mellem és fenekem senkinek nem fog tetszeni, nem tartanak majd elég nőiesnek. De aztán jött a jelenlegi párom aki odáig van a vékony, törékeny tagjaimért és már egyáltalán nem érdekel ki mit mond rólam. Sem az irigyek, sem a rosszindulatúak, sem a bunkók nem érdekelnek.
2009. febr. 1. 21:26
 15/25 A kérdező kommentje:

azért örülök hogy néhányan megértenek..:-)

naah, a különböző gúnynevekről nem is beszélek... én is megkaptam .. pálcika,anorexes, auswitz-i menekült...

2009. febr. 2. 17:13
 16/25 anonim ***** válasza:
91%
Hát én már nem vagyok oylan környezetben (suli), hogy gúnyolhatnának, bár velem sose tették mert erre agresszív vagyok. Engem 2 dolog tud felhúzni: Ha Husika X azt mondja hogy egyél már oylan sovány vagy (és nem hiszi el hogy duplaannyit eszek, mint ő!)és ha Miss Anorexia dícsér, hogy milyen sovány vagyok. Jah és ezt egy vékony lánynak el kell tűrni, mert hogy neki miylen jó hogy vékony, kell egy kis szivatás is, bezezg ha egy túlsúlyosnak jegyzik meg a külsejét az tapintatlanság. Érdekes...
2009. febr. 2. 19:52
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, gyerekek, én a saját nagyszüleimtől kaptam meg a cseszegetést, amiért ilyen az alkatom, namost ennek az lett a vége, mikor még kisebb voltam, hogy jól meg akartak tömni, és minden nyáron gyomorrontással kerültem kórházba infúzióra náluk (már "törzsvendégnek" számítottam), és persze még az amúgy is vékony alkatomból a betegség miatt fogytam.
2009. febr. 2. 20:43
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

Mert ettől jobban érzik magukat az emberek. És tényleg így van, hogy a vékonyakat szidni az teljesen OK, a dundiknak viszont egy szót se... Én is 179 centi és 57 kg körül vagyok, és egy időben (kábé egész általános iskola felsőben :D) szörnyen pocsék testképem volt, mert egyszerűen rám sem néztek a srácok a deszka-alkatom miatt. Hiába híztam volna, oldalról nem látszottam :)

A helyzet nem sokat változott azóta, akkor alulról súroltam az ötvenet, most meg, amint írtam, 57 körül vagyok, de már az se érdekelne, ha 5-tel több, vagy kevesebb lennék, mert rájöttem, hogy annyi a titok, hogy olyan dolgokat vegyél fel, amikben jól érzed magad - így megvan a kényelem -, és légy önmagad - mondjuk eszedbe ne jusson szégyellni az alakodat. Csak érezd jól magad a bőrödben, akár van alatta husi, akár nincs :)

És örülj neki, hogy fogalmad sincs, mi az az Atkins-diéta :D Nekem sincs, de mivel minden újság azt sulykolja, hogy kerülj formába, baby... láttam már :) Szóval tök jó, hogy ezeket az oldalakat simán átlapozhatod az újságokban, hogy nyáron azt veszel fel, amit akarsz (melltartó nélkül) és hogy sosem kell majd a hátadra dobnod a cicidet, ha be akarod kötni a cipőfűződet :)))

2009. febr. 4. 15:02
 19/25 anonim válasza:
86%

Szerintem ez a szöveg nem a "természetesen" vékony lányokat cikizi, hanem az anorexiásokat. Az olyan lányokat, akik betegre fogyókúrázzák magukat. Szerintem mindenkiben megvan a maga szépsége, akár vékony, akár nem. Nem minden a testalkat, fontos, hogy milyen a személyisége, az arca, stb.

Ne vedd magadra az ilyet! Inkább örülj neki, hogy vékony ilyen szerencsés alkatú vagy.

2009. febr. 5. 19:55
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Kifejezetten szeretem a vékony lányokat, a kövéreket nagyon nem
2009. febr. 5. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!