Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rendeltetek már innen? Wholesa...

Rendeltetek már innen? Wholesale-dress. Net

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, hogy rendelt-e valaki a [link] oldalról. Nagyon megtetszett ez az oldal és gondoltam hogy rendelek majd róla, mivel már az ebayről is rendeltem bár csak egyszer, de azért naggyából már tudom hogy mi hogy van ezekkel kapcsolatosan. Bár ezen az oldalon nem nagyon tudtam eligazodni. Mivel ugye sok országba szállítanak, és nagyon sok féle lehetőség van ezzel kapcsolatban. Most akkor ha jól láttam $24 kb. a szállítási kötség? Ez igaz? Aztán még azt szeretném megtudni, hogy hogy működik? Itt is úgy van mint ebayen a Paypallel vagy mivel, de most akkor hogy is van? Meg télleg annyiba kerülnek a ruhák, mert akkor nagyon olcsó? :O :D

Lécci, aki rendelt már innen az írjon legyen szíves, mert nagyon szeretnék innen rendelni mert tényleg nagyon olcsó lenne, bár a postaköltség sztem kicsit sok. :S De hát ez van, máshol olcsóbban nem tudnék nagyon venni ruhát. :) Köszönöm szépen előre is. :)

2011. jan. 14. 15:22
1 2
 11/20 yoka válasza:
Még annyit tudnál mondani, hogy a postaköltség akkor hogy számolódik!? Kilóra megy vagy fix ár? És ha kilóra megy akkor az kilónként mennyi!? :)
2011. aug. 13. 21:23
 12/20 anonim válasza:
A szállítás úgy van,hogy van egy alapdíj,azt hiszem Magyarországra 24 dollár ,ha 5 kg ruhát rendelsz akkor az még plusz 5.13 dollár,ha 5 és 10 kg között akkor az már csak 4.89 plusz dollár,ha 10 és 20 kg között 4.31 dollár plusz.Tehát,ha 5 kiló ruhát rendelsz akkor is a legmagasabb szállítási költség kb. 5700 Ft körül van.
2011. aug. 19. 11:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok én most rendeltem elég jó áron ruhákat onnan Fedexszel, remélem nem lesz semmi gond. Majd 2hét múlva beszámolok.A baj az oldallal , hogy ugyanannyi a kiszállítás vagy drágább mint maga a ruha.
2011. dec. 5. 17:52
 14/20 anonim válasza:

Először is, ha jól megnézitek, van sok minden, amibőll több van, de az ár különböző, ilyenkor minél drágább annál jobb minőség. A szállítással kapcsolatban: sok variáció van, a legolcsóbb egyben a leglassabb is (ez kb 2-3 hónap), viszont ha nem sürgős, akkor megéri, mert nagyon olcsó és persze van, mi kb 1 héten belül szállít, de azok csillagászati összegek (így már szerintem nem éri vásárolni), na meg persze az arany középút...szóval én nemrég rendeltem, szállítás fedex-el (ennél annyit, azt írták 3-6 munkanap, ehhez képest holnap 2 hete, hogy rendeletem, de tökéletesen nyomon lehet követni az utat és aszerint hétfőn érkezik meg, de ez nem tragédia). Ha megjön majd írok, hogy milyenek a cuccok. De ha bejönnek az tuti, hogy előre megvásárolom majd a tavaszi-nyári cuccaimat is!

Ja és még annyi tapasztalat, hogy inkább könyvjelzőbe tegyétek, ami tetszik, mert ha kosárba teszitek és nem vásároltok rögtön (1, max 2 napon belül), akkor törlik a kosár tartalmát és keresgélhetitek újra a dolgokat (én így jártam :S).

Ha esetleg még vki rendelt azért én is örülnék a tapasztalatoknak!

2011. dec. 8. 21:30
 15/20 anonim válasza:

előző vagyok

Annyit még elfelejtettem, hogy azért ilyen olcsó, mert nagyker áron vannak a dolgok (wholesale=nagykereskedelem).

2011. dec. 8. 21:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok nem ajánlom senkinek hogy innen rendeljen, én most rendeltem 4 cucc hiányzik, igaz rátették a pénzt a felhasználónevemre, de akkor is. Volt olyan pulcsi aminek levoltak szakadva a gombjai meg az újjánál . De különben hogyha tudtok angolul akkor google--> wholesale-dress.net review és akkor fogjátok látni mennyi kritika van.
2011. dec. 11. 08:22
 17/20 anonim válasza:

Én is most rendeltem.

1 felsőt és 2 ékszert.

A felsővel nem is volt semmi baj, de teljesen más ékszereket küldtek nekem, két másik személy rendelését. Az egyik Amerikába ment volna a másik Ausztráliába...

Hiába írtam nekik levelet semmi válasz, a live chaten se segítenek nekem. Nem tudom,h mitévő legyek, mert nem akarom annyiban hagyni... mégis csak fizettem, de nem ezekért...

2011. dec. 15. 14:13
 18/20 Ocash válasza:

Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segíteni, hogyan kell lebonyolítani az oldalról való rendelést, tehát mit kell választani és hogyan lehet kivitelezni. Valamint milyen plusz költségek merülnek fel a rendelésnél, pl. a futárszolgálatok esetében.Vagy esetleg ti melyik futárszolgálatot választottátok? Illetve valóban jó minőségűek voltak-e a kapott cuccok, és

összességében sokba került-e a rendelés.

Válaszotkoat előre is köszönöm!:)

Üdvözlettel: Ocash ;)

2012. jan. 4. 12:09
 19/20 anonim válasza:
13.14.-vagyok. Már 1 ideje megérkezett a ruha, csak nem volt időm feljönni. Szóval én 2 csizmát rendeltem ezek tökéletesek, pont olyanok, mint a képeken (picit ragasztószaguk volt, de pár óra alatt kiszellőzött). Illetve 1 kabát, ami igazából egy sima zipzáros felső,kabátként nem hordható,viszont jó, mert hosszú és azért elég meleg és mivel olcsó volt, még így is megérte + 2 felső, az egyik szintén pont olyan, mint amit vártam, de a másik sokkal kisebb, mint amit rendeltem (még 1 mérettel nagyobbat is rendeltem), elméletileg a csípőm alá kéne érnie, de felhúzva még a köldököm is kilátszik. De mint mondta, olcsó, szóval ez még úgy-ahogy belefér, tehát magával az oldallal nincs nagy bajom. De a Fedex-el annál inkább. Fel kellett hívni őket, h vmi nyomtatványt küldjenek, amit kitöltve vissza kellett küldeni. 1. beszélgetéskor (péntek de.)a nő azt mondta h hétfőre itt lesz (ehhez képest 2 hét múlva szerdám kaptam meg)...A lényeg egyáltalán nem voltak segítőkészek, sőt a nő, akivel többször is beszéltem, nem tudom szebben mondani, bunkó volt! Ja és azt mondta, h nem kell vámot sem áfá-t fizetni, mert ez még nem olyan drága (kb. 22-24e ft), ennek ellenére a kiszállítás napján még felhívott, h 9e párszáz ft lesz az áfa....Ezt igazából azért elég durva szerintem (az h nem mondat rögtön + h ilyen magas az összeg) + nem értem mert már vagy 4-5x rendeltem ázsiából (nem ruhát, cd-t, dvd-t) és mind kb. ennyi volt (az ára) és egyikre sem kellett semmi sem fizetni.
2012. jan. 4. 14:35
 20/20 anonim válasza:
Sziasztok, én is nagyon belelovaltam magam ebbe az oldalba de még nem tudtam rávenni magam a rendelésre. Nem igazán tudom eldönteni melyik kiszállítási formát válasszam...segítenétek ? :D
2012. nov. 29. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!