Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rendeltetek már innen? Wholesa...

Rendeltetek már innen? Wholesale-dress. Net

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, hogy rendelt-e valaki a [link] oldalról. Nagyon megtetszett ez az oldal és gondoltam hogy rendelek majd róla, mivel már az ebayről is rendeltem bár csak egyszer, de azért naggyából már tudom hogy mi hogy van ezekkel kapcsolatosan. Bár ezen az oldalon nem nagyon tudtam eligazodni. Mivel ugye sok országba szállítanak, és nagyon sok féle lehetőség van ezzel kapcsolatban. Most akkor ha jól láttam $24 kb. a szállítási kötség? Ez igaz? Aztán még azt szeretném megtudni, hogy hogy működik? Itt is úgy van mint ebayen a Paypallel vagy mivel, de most akkor hogy is van? Meg télleg annyiba kerülnek a ruhák, mert akkor nagyon olcsó? :O :D

Lécci, aki rendelt már innen az írjon legyen szíves, mert nagyon szeretnék innen rendelni mert tényleg nagyon olcsó lenne, bár a postaköltség sztem kicsit sok. :S De hát ez van, máshol olcsóbban nem tudnék nagyon venni ruhát. :) Köszönöm szépen előre is. :)

2011. jan. 14. 15:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Tényleg gyanúsan olcsó... de ez most dollár, vagy font??
2011. jan. 14. 17:26
 2/20 A kérdező kommentje:
hát nálam US$ van kiírva tehát usa dollár :) és úgy átszámítva elég olcsó :O :D
2011. jan. 15. 17:33
 3/20 anonim ***** válasza:

Ezek a dolgok engem is érdekelnének, aki rendelt már a honlapról légyszives írjon PÜ-t!

Egyébként azért ilyen olcsóak mert Kínából származnak, ugye nálunk is a kínai ruhák olcsóbbak mint a legtöbb helyen.

2011. febr. 11. 21:52
 4/20 A kérdező kommentje:

igen, azért is akarok onnan rendelni, meg engem nem is nagyon érdekel, hogy kínai, én már rendeltem ebayről kínai cuccot és jó minősége van, meg most úgy se fogom örökre hodani max másfél évig, addig meg kibírja :)

de télleg aki rendelt az írhatna :) nagyon megköszönném :)

2011. febr. 12. 12:18
 5/20 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Annyit sikerült elvileg kiderítenem hogy kilóra megy a szállítási költség. Pl 1 kg-ig 2000ft. Szóval nem a mennyiség számít hanem a súlya. De még nem mennék biztosra, ezt így hirtelenjében sikerült kiszűrnöm. Azért ha többet megtudod írok ide neked is :)

2011. febr. 12. 13:39
 6/20 A kérdező kommentje:
oké nagyon szépen köszönöm :))
2011. febr. 12. 14:40
 7/20 anonim ***** válasza:
ln most készülök rendelni:))
2011. febr. 19. 09:35
 8/20 anonim ***** válasza:
Most fogok rendelni, ha gondolod, majd leírom a tapasztalataimat^^
2011. márc. 31. 20:37
 9/20 anonim ***** válasza:
52%

MOST ÉRKEZETT MEG, 2,5 HÓNAP VÁRAKOZÁS UTÁN!! EGY KABÁTOT RENDELTEM... EGY RAKÁS SZ*R, EGY HAMISÍTVÁNY, NEM AZ EREDETI KÉP SZERINTI, LE VANNAK RÓLA SZAKADVA A GOMBOK, NÉHÁNY LÓG RAJTA, AZ ANYAGA SZÉT VAN JŐVE...

ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HOGY EZÉRT AZ EGY SZ*ROS KABÁTÉRT A LEGLASSABB POSTÁVAL 5700 FORINTOT SIKERÜLT KIDOBNOM AZ ABLAKON!!! SENKINEK NEM AJÁNLOM!!! REMÉLEM, TANULTOK A HIBÁMBÓL... :(

2011. máj. 28. 10:43
 10/20 anonim válasza:
Húgom barátnője rendelt erről az oldalról több dolgot is.A termékek rendben érkeztek meg,egyeztek a képen láthatóval.Egyetlen egybe ruha nem jött,de arról e-mail-ben tájékoztatást kapott,hogy közben elfogyott és levásárolhatta.Én is most készülök rendelni,remélem hasonló szerencsével járok.Sajnálom,hogy a kérdezőnek negatív tapasztalatai vannak.
2011. aug. 12. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!