-.-"
Valóban szép szemed van, de én előnyösebbnek tartanám számodra a hosszabb vasalt hajat.:)
Ezt nem azért mondom mert, emo vagyok hanem azért mert neked az tényleg jobban állna.
Sztem hagyd megnőni vegyél egy hajvasalót és még sexy is leszel :)
02.08 vagyok. Kérlek, ne hallgass arra, aki azt írta, hogy vasald a hajadat! Lehet, hogy manapság a 16 éves b.zigyurik körében ez a trendi, és a kislányok egy része ezt hűde menőnek tartja, de nem az.
Néhány év, és jó pasi leszel, és ehhez nem kell hosszú haj, meg hajvasaló... Helyes a pofid (jó, a 2. képen nem annyira, de sztem az csak rosszabbul sikerült), ha izmosodsz majd egy kicsit (bár a testalkatod nem nagyon látszik a képeken), az sokkal többet ér, mint a frizura.
Uccsó előtti válaszoló!
A haját bármikor le tudjavágatni.
Én csak tanácsoltam neki, hogy próbálja ki lehet, hogy neki az is tetszene.
Már a rövid hajat kipróbálta..És mi baj lenne abból ha kipróbálná a hosszút is és kivasalná?
Hát bazzeg szörnyűek vagytok...xD
Ez olyan mintha azt mondanád vkinek hogy ne egyen mittomén mit, mer nem ízlene neki, közbe meg lehet h halna meg érte..xDD
Boldog szülinapot énis január 25.-ei vagyok :D
amúgy semmi baj se a hajaddal, se a kinézeteddel, szerintem simán találsz magadnak egy jócsajt, persze ha belűlről is olyan vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!