Vékony vagy teltebb lányok tetsznek a fiúknak?
osztálytársam 130kg. igen, 130. barátja ha a harmadát üti.
barátnőm 170cm és 50 kilo. sose volt barátja. és nem is csúnya, igaz egyikőjük se. nos?!
15:58 : ez nem igaz.. a BMI számít, és azt nem így kapjuk
Én meg 165 centi vagyok 55 kiló és fogyni szertnék..
Nem, a BMI sem számít, mert lehet valaki 27-es BMI-vel izmos pl, és lehet valaki 22-essel hájas, úgyhogy ez sem igazán mérvadó.
Szerintem mindenkinél egyéni.
Van rajtam egy kis fölös, de a fiúk még így is megkörnyékeznek. Tulajdonképpen, hogy hogyan is viselkedik egy lány, az néha fontosabb, mint a kinézete. Nem szeretek fiúzni, még korainak is tartom, ezért a fiúk meg akarnak környékezni.:/ Néha nagyon kellemetlen tud lenni.
Egyébként a kutatások szerint a ,,husis" lányokat jobban szeretik, mint a vékonyakat.
Van egy ÓRIÁSI különbség a telt és túlsúlyos között. nézd meg Beyoncé és Kate Moss között a különbséget,aztán Beyoncé és Rebel Wilson között.
A teltebb nőknek általában nagyobb mellük és fenekük van, homokóra testalkat. És higyjétek el,ha kellene választani egy sovány modell és egy Beyoncé alakú nő között,minden fiú az utóbbit választaná.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!