Vékony vagy teltebb lányok tetsznek a fiúknak?
Egyértelműen vékony. Én nem fiú vagyok, de tapasztalatból mondom. Nagyon sokáig duci voltam. Rám se néztek a pasik, sőt gyakran beszóltak utcán, hogy "nézd, ott egy mammut" és hasonlókat...Az nem számított, hogy a súlyom ellenére megpróbáltam igényesen öltözködni, eltakarni a problémás részeket, mindig kisminkeltem magamat, hajam ápolt volt stb.
Tavaly nyáron lefogytam és máris sokan megkörnyékeztek, sokkal kedvesebbek velem az emberek. Mostmár emberszámba vesznek..
Azért valahol szomorú, hogy minden a testalkattól függ.
Fiútól függ. És attól, hogy, hogy néz ki egy nő, milyen a megjelenése, kisugárzása, mennyire szép az arca, milyenek a lábai…stb.
Nem szabad általánosítani.
Sok lány lefogy, mert azt hiszi akkor majd teceni foga fiuknak, aztán jön a csalódás, hogy a 10kg leadása után sem öt környékezik meg a fiúk.
Nem, nem egyértelmüen a vékony Nöket keressük.
Én szeretem a picit ducibb, husi Nöket.
Sokkal szebbek.
21/F
Mit jelent a duci? Az, hogy valakin van pár kiló felesleg, azt még nem nevezném ducinak. Meg vannak olyan fiúk, akik az átlagnál jóval vékonyabbak, így nagy a kontraszt.
De még nem találkoztam olyan pasival, aki vonzódott volna egy telt lányhoz, aki mondjuk 10-20-30kg felesleggel rendelkezett.
ma 22:02 vagyok.
Szerintem Én elsösorban azért szeretem a husibb Nöket, mert sokkal szebb az arcuk, mint a vékony Nöknek.
Nagyon tetszik, hogy kerekek mégsem elhízottak, hanem egyszerüen jók a formák, van mit megfogni, jobb átölelni, hozzábújni..........és szinte minden husi Nönek a szája is husi, amitöl ugyancsak odáig vagyok meg vissza.
Te is husi vagy ha jól gondolom, ugye?:)
Közebn meg is írtad:)
Hány éves vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!