14-16 éves LÁNYOK! Kockahas, pocak vagy mindegy?
Hát nem tudom. A pasikat szeretem, de a férfi test igazából kicsit sem hoz lázba. :D Valamiért tőlem lehet izmos, meg szép arányos testű, nem igazán érdekel. :D Nincs a pasikban semmi szépség. xD Rájuk nézek és max annyi jut eszembe, hogy na az gyúrt, emez sörhast növesztett, amaz túl gebe. Legyen normális alkatú a pasi, ne legyen kövér, ne lógjon a hasa, de ennyi. :) Tőlem aztán ott növeszt kockákat, ahol akar. xD Számomra a szem és az arc a döntő, meg persze majd a belső. :) Férfias legyen, ne egy plázafiús nyálgép. :)
16L
Ennyire nem fontos a külső, amennyire te rákoncentrálsz.
Talán annyi, hogy egy ízlésesen(!) kidolgozott férfitest láttán hamarabb beindul a fantáziám. (SZÁMOMRA) Nem szép látvány sem a kiálló bordák, sem a két lábon járó izomkolosszus, sem a nagy zsírfelesleg. De ezen kívül még több 100 apró dolog határozza meg, hogy tetszik-e az adott férfi vagy sem.
na, köszi a válaszokat :) jöhetnének még.
egyébként azért szeretnék ilyet, mert mivel van a testemen egy kis felesleg bár sokak szerint vékony vagyok, de ők csak ruhákban látnak, nyáron nem nagyon szeretek strandra se járni. a haverjaim nagy része ilyesmi mint amit írtam fent, és ez is egy indok. és így nagyobb önbizalmam lenne ismerkedni meg minden.
Barátomnak 1 nagy kocka hasa van.:D
Mondjuk ő nem 15,már 18-on bőven felül van.De szeretem,nagyon férfias.Nekem személy szerint nem tetszenek a kockahasúak.Nem sörhas pári vagyok,de valahogy a kockás taszít.
Bocsika:)
17N nemsokára 18 mielőtt bárki pedofilnak nézné a páromat ő 27F.
Ha valakinek nem tetszik nyugodt szívvel pontozzon le,nem zavar:)
És bocs hogy írtam közel 18 évesen:)
Hali!
Nekem leginkább a mindenféle kockák nélküli vékony fiúk tetszenek. Esetleg a mackósak, de az izmok nagyon nem jönnek be.
16/L
hát így pontosan nem tudom leírni, milyen a testem de tényleg :D
alapból mintha kisebbfajta sörhasam lenne, ha befeszítem látni kis izmot a hason, ha pedig "lehúzom" a fölösleget akkor 6kockát látni, nem tudom eltudjátok-e így látatlanba, kép nélkül képzelni :D
amúgy 17/N, semmi gáz hogy írtál, végülis csak 1 évvel vagy idősebb a kiírt korosztálytól, azért írtam 14-16ot, mivel köztük sincs sok esélyem, nemhogy fölöttük :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!