Ha ilyet látnál valakin, mi lenne a véleményed?
Én megijednék, az biztos. :D
Most találtam ezt valahol, mondom ezt muszáj megosztanom veletek!
Szexi, vagy tré? Ijesztő?
Mért kapnék röhögőgörcsöt?Szerintem egy fokkal se rosszabbaka a Gothok mint pl a Hello Kittys,Plaboyos plázacicák.
Van ami nekem sem tetszik,de nem röhögök senkin.Engem nem érdekel mit hord,sőt örülnék,ha több egyedi ember lenne és elfogadnák ha valaki nem csak tömegcuccokba jár(itt nem feltétlen a Dark ruházatra gondolok)
És igenis van olyan akiknek kifejezetten jól áll,ha férfi lennék beindítaná a fantáziám(Persze,ha a viselője sem bányarém)
Nekem az a furcsa,hogy Te felteszed ide,hogy mindenki ezeken röhögjön,már túljátszod ezt a gúnyolódásos dolgot.(Nem,én nem így öltözködöm,csak idegesít,hogy más emberek stílusát ennyire leócsárolod)
Ne felejtsd el,lehet valaki rajtad is röhög...
Röhögjenek csak, ez egy szabad világ.
Köszönöm a válaszokat. =)
Talán tegnap azért röhögtem ezeken, mert tegnap MINDENEN jót mulattam, hogy mi okból, azt mindenkinek a fantáziára bízom. :)
Igazad van.
Köszönöm, de attól még jót mulattam. :p
Nem nézem a gothokat le, ugyanúgy nézek rájuk, mint mondjuk egy csövessapkás-csőgatyás srácra, vagy egy deszkás csajra. Vannak is ilyen stílust űző/kedvelő (nemtom, hogy kell ezt mondani) haverjaim, barátaim, de ezekről a göncökről nekik is hasonló véleményük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!