Jóláll 1 férfinak a fülbevaló?
és ha igen milyen...hol tudok férfi fülbevalókat venni??
ilyen rockeres kéne!
De válogattok.
Tudjátok az itt a baj h sok a papucs akit akit a nője irányít.
Viszont 1 normális pali nem a nőre hallgat. Mint ahogy én se.
18/F
az utolsónak van igaza.....
nem értem mi a bajotok a fülbevalóval.....
de tudok olvasni csak gondoltam még van ilyen hely.....
najo ezzel egyetértek, nem kell másra hallgatni. viszont ha felteszi kérdésnek hogy mit gondolnak róla, akkor jogukban áll elmondani a véleményüket:D
egyébként attól függ milyen típusú fülbevalóra gondolsz.
mit értessz rokkeres alatt? patkópiercing fülbe, vagy bármilyen piercing? akkor menj be mondjuk apacsba. ha sima karikát akarsz az sima ékszeresnél is van.
"nem értem mi a bajotok a fülbevalóval..... "
Pedig egyik-másik hsz elég részletesen kifejtette, hogy meg lehessen érteni...
Egyébként valóban a véleményünket kérdezted, ők meg leírták. Sokaknak tetszik is a fülbevaló, olyanokba most nem futottál bele, pech.
Amúgy én is furának tartom, de igyekszem nem megítélni róla előre senkit, attól még bármilyen lehet valaki, hogy fülbevalója van.
Tény, hogy nem igazán tetszik, hogy divatba jött, és mióta divat, kezdenek a nők és a pasik ebben is hasonlítani. Egy-két pasin tud jól kinézni, de ha általánossá válik, és már minden pali fülében nagyobb kő lesz, mint az enyémben nő létemre... hát az érdekes lesz :)
Amúgy az Apacs Ezüstben is vannak pasiékszerek, ami a legtöbb plázában megtalálható, meg egyes ékszerboltokban is láttam már.
25/N
Kedves utolsó!
Te nagyon fura gondolkodású vagy! :D:D Ha általánosan divattá válik akkor nem lesz semmi! Mindenki olyan gyémántban fog lógni és akkor legalább már nem lesz olyan aki a mást megszólja.
:D:D
Egyébként utcán járva megnyugtatlak egyre több 40-es 50-ess férfi fülében is látok elég vad fülbevalókat, úgy látszik leáldozóban a szolid karikák korszaka! :D:D
Na ehhez mit szólsz?
Először is Üdv mindenkinek!
Másodszor szerintem mindenki maga dönti el, hogy mi a jó neki. Nekem például tetoválásom van ami sokaknak tetszik van akinek nem. Na az az ő dolguk. Ilyen a fülbevaló is. Csináltatsz magadnak lesz akinek tetszik lesz akinek nem. Szerintem ilyenkor inkább azoknak a véleményére adjál akiknek tetszik.
Rockeres fülbevalónak én a karikát mondanám vagy nézzél szét itt [link]
Ez hogy a pasiknak nem áll jól a fülbevaló meg hogy nem való nekik ez manapság divat inkább. Régen a férfiak ékszere igen a fülbevaló is a rangot jelölte csak úgy mint a díszes páncél de ez csak érdekesség. Aki nem így gondolja olvasson utána bárhol hisz tudod a google a jóbarátod. Ami baromi hülyén áll az a hatalmas köves fülbenyaló ami inkább búzavirágos... De akinek nem inge az cserélje pólóra ez is egy vélemény.
Éjharcos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!