Az egyik ismerősom, akinek nincs melle (najó, talan 1cm-s) kitömi. Tömjem ki énis? :D
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 19:07
1/9 anonim válasza:
Ez most poénkérdés?:D de egyébként ha olyanok a lány osztálytársaid, akik képesek szívózni, akkor szerintem ne.. tesi óra vagy bármi és meglátják h ki van tömve akkor ha olyanok szívózni fognak vagy elég ha a többinek elmondják. (fiúk).. xD:D saját tapasztalat. (nem hogy tömöm, hanem ha a fiúk rájönnek hogy van melled akkor rád szállnak <-ez saját tapasztalat xDD
2/9 A kérdező kommentje:
A csajra már rég rászáltak, és sok pasija is volt neki...csak olyan rossz érzés..a legtöbb csaj követi a példáját, és nekik is volt már pasijuk. Én nem vagyok szép sem,és semmi különös..csak már nemtudom mit tegyek..
szívózás??
nemtudom mivel tömi ki..de látni lehet, h az nem az iagzi melle.
2011. jan. 10. 19:25
3/9 anonim válasza:
És a pasik csak a láthatóan a 'kitömött melle' miatt figyelnek fel rá? biztos lehet más oka is.
4/9 anonim válasza:
Minek kell kitömni? Örülj neki hogy nem zavar tesiórán. Nem értem minek kell ezzel a melldologgal ennyit foglalkozni. Örülj neki, hogy nincs, legalább nem bámulják a fiúk.
5/9 anonim válasza:
Nincs annál égőbb, mikor kiderül valakiről, h kitömi a melltartóját. Szerintem ne tömd ki, nem érdemes azért, h utána körberöhögjenek...
6/9 anonim válasza:
vegyél pushup melltartót én alapból csak olyat hordok mert kicsi meg szar a formája szóval ajánlom ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, mindenkivel jól kijön a csaj...és szép is, hibátlan..én is szeretném, ha a pasik észrevennének végre :S
Nemrég beszereztem egy pushup-ot,és segített is egy kicsit. ;)
Köszi mindenkinek. :D :)
2011. jan. 11. 17:10
8/9 anonim válasza:
ahha, tömd ki, csak nehogy hirtelen feltűnjön a többieknek hogy egyik nap még semmi melled (vagy csak kisebb volt) a másik nap meg már görögdinnye méretűek =D ezzel most nem leszólni akartalak xDDDD
9/9 A kérdező kommentje:
értem a célzást, van egy ismerősöm, aki pontosan ezt csinálta :D rola beszéltek a suliban is .. :D
a suliba még nem vettem fel, tehát várok egy picit. :D
2011. jan. 11. 18:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!