Magas fiúk/Lányok! Mit szerettek abban hogy magasak
vagytok?
Figyelt kérdés
Én 179 cm vagyok és eléggé utálom, mindig mindenhonnan kilóg a fejem.Az összes barátom alacsonyabb.
Egyszer vettem a bátorságot magassarkút húzni,hát meg is bántam...mindenki megbámult,meg h hh még magasabbnak akarok tűnni, az eddigi magasságom nem volt elég?
uff,szóval kezdek kicsit kiakadni.
Karcsú vagyok,de nem merek már szűkebb ruhát felvenni, abban még magasabbnak tűnnék...
Meg mindenhol olvasom hogy a pasik is az alacsonyabb csajokat bírják...
Mindent könnyen elérsz, nekem szinte mindig székre kell állnom, vagy megkérni valakit, hogy vegye le nekem.
2011. jan. 10. 18:40
3/12 anonim válasza:
A modellkarrieremet!;)A hosszu lábaimat, azt hogy feltűnő jelenség vagyok.Probáld elfogadni és szeretni magad, mert a magasság tényleg az a dolog, amit még műtéttel sem lehet megváltoztani.
2011. jan. 10. 18:47
4/12 anonim válasza:
171 cm vagyok, gyűlölöm.
15/L
2011. jan. 10. 18:49
5/12 anonim válasza:
Én szeretem, az egyik bnőm kb 150 cm én kb 170cm vagyok 13 éves lány és mindig azért panaszkodik, hogy milyen alacsony. Van egy srác-lehet majd azt írják,hogy ennyi idősen minek fiúzni,de nem érdekel- aki udvarol meg stb. na ő 185 cm. És nem hiszem hogy jól érezné magát egy 150 cm-es lánnyal. Nálunk vannak akik még nála is magasabbak 1 fejjel. Szerintem az csak jó ha kilóg a fejed/ünk ,mert legalább nagy tömegben is látsz/unk.Nem tudom,hogy segítettem-e valamit ,de azért remélem.
2011. jan. 10. 19:04
6/12 A kérdező kommentje:
:)
2011. jan. 10. 19:05
7/12 anonim válasza:
Az a jó, hogy sokkal hosszabb lábam van, mint egy 150 centis lánynak, jobban kitűnök a tömegből, felfigyelnek rám az emberek. És egy magasabb nő inkább nőies, mint egy kislány magasságú hölgy. Szóval emiatt nagyon is szeretem.
Hidd el, a férfiaknak bejönnek a karcsú, hosszú combú lányok.
2011. jan. 10. 19:36
8/12 anonim válasza:
Előnyösebb a magas nő! Minimum 167 centinél már sokkal jobban mutat egy nő ha jó alakú!Inkább legyen 167-180, mint 145-160. Szebb, hosszabb végtagok, feltűnőbb, nyúlánkabb, magabiztosabb, az emberek nem lenézik, hanem felnéznek rá!Bár én csak 165 cm vagyok, de sokkal jobban érzem magam magassarkúban, amikor magas vagyok!Kérdező, ne keseredj el, ha tartod a karcsúságodat akkor nagyon csinos feltűnő nő lehetsz. A legszebb topmodellek is 175-180 cm között vannak!Claudia Schiffer(180),Heidi Klum(177),Miranda Kerr(175) ...és még sorolhatnám! ŰHúzz fel 4-5 centis törpesarkút, nyáron is csinos szandált szoknyával- ja és a fiúk is megtalálnak, sok 185-200 centis fiú van.
2011. jan. 10. 20:13
9/12 A kérdező kommentje:
utolsó:)
köszönöm:P
2011. jan. 10. 20:19
10/12 Alicell válasza:
Rengeteg előnye van: - sokkal több idő után látszol meg ha hízol, mint az alacsonyabbak esetében
- ha a magasságod mellé még vékony is vagy, az egyrészt gyönyörű, másrészt simán elmehetsz modellnek
- mindent elérsz, és jobban kilátsz a tömegből
- és ez KÜLÖNLEGES!! ettől nem leszel olyan mint a többiek! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!