Mitől lett divat az SZTK-s szemüveg keret?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 22:31
13/18 anonim válasza:
Hát igen.
A sok 12-14 éves kislány, akik vakon mennek a divat után, behozták.
Lásd első 3 válaszóló.
Istenem, és még azt hiszik, hogy menők :D
14/18 anonim válasza:
Azt hittem, hogy a partyszemüvegeknél nem lesz rosszabb...
15/18 anonim válasza:
én specc nem azért akarok olyat mert "mindenkinek olyan van nem kell mindig lehurrogni mindenkit akinek teszik . és amúgy meg mi az hogy csitrik menőnek hiszik magukat ??? nem merül fel senkiben h van aki nem divat miatt hordja .... értelmesek..
16/18 A kérdező kommentje:
Aki nem divatból hordja annak van normális szemüveg kerete...
2011. jan. 10. 18:27
17/18 anonim válasza:
Nekem is ezekhez hasonló van, csak vékonyabb a keret. És én nem azért hordom, mert ez a divat, hanem mert ez állt a legjobban rajtam. Hidd el, legszívesebben nem lennék szemüveges, főleg így, hogy mindig azzal kell szembesülnöm, hogy "divatmajom" esetleg "divatszolga" vagyok...
21/F
18/18 anonim válasza:
Szerintem azért hordanak nagyon sokan ilyen szemüveget, mert ez olyan típus ami kb mindenkinek jól áll. Persze vannak sokan akik csak divatból hordják, és van, akin szörnyen néz ki (pl amikor a szemüveg kerete 5cm vastag és 2x akkora mint az illető feje), dea múgy tök jól néz ki, én pl szemüveges vagyok szóval nem "csak úgy" hordok szemüveget, és szerintem nagyon is ízléses/stílusos lehet egy hasonló szemüveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!