Mitől lett divat az SZTK-s szemüveg keret?
nerd ? vagy milyen az ? :D
linkelj egy fotót pls és megmondom :D
Olyan, mint a rayban, csak rendes, dioptrás szemüveg és szerintem nagyon jól néz ki:D Én is hordok olyat
13L
1. vok ....jaj hááát nerds .... jjaj a szerelmem :D
nekem is van átlátszó és napszemüveg szerü is
hát
Mert valami barom elkezdte, a többi divatszolga meg követte.
Amúgy milyen szánalmas már, hogy 3 éve meg kiröhögték, aki olyanba mászkált, most meg ezzel villognak. Lol kis porbafingó csitrik meg nyominger kisfiúk...
Hozzáteszem, az nem vicces, akinek olyan rossz a szeme, hogy nagyon vastag lencse kell, és mellé még olyan szegény is, hogy csak a legocsmányabb vastagkeretes szemüveget tudja megfizetni - na de az, hogy divatból pózolnak ezzel, az több, mint vicces.
juj ha már valaki fuckin god-ozik, de azért a divatmajmoknak meg beszol xD
jaj istenem de vannak fejek itten xD
Nem nyomi gyík vagyok, csak idősebb.
És sem 10, sem 14, sem 18 évesen, sem később nem mentem a divat után, mert volt ízlésem, és sosem szerettem követni a tömeget, utánozni másokat.
És igen, lenézem a divatozókat, mert a nagy részük nem értelmes, ezt bőven láttam a saját korosztályomban is. Mostanra meg csak egyre szánalmasabb a helyzet.
Omg-zni meg már akkor is menő volt, amikor ti még beszélni alig tudtatok, szóval ezt hagyjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!