Átlagos, vagy nem túl szép lányokhoz szólna a kérdésem! Ti hogy tudtátok Elfogadni, hogy nem vagytok annyira szépek, mint a többi mai lány?
mert én valahogy sehogy sem tudom elfogadni, hogy semmi különleges nincs az arcomban. :S
egyébként 17 éves vagyok.
A mosoly:) Én sem vagyok egy szépség, de a barátom megmondta, hogy neki az tetszett meg bennem, hogy teljesen új voltam a suliban, de egyből mosolyogtam és egy őszinte mosoly mindenkit megszépít. Reggel a sok fapofa között is mindig csak én mosolygok, egyszer beteg voltam egy hétig, és mikor legközelebb mentem, egy idős néni mondta, hogy neki egy nagyon jó indítása volt a napjának, hogy mindig mosolyogtam:D Tehát ez a lényeg;)
13L
Én is ilyen voltam, aztán elmentem egy pszichiáterhez, mivel már szociális fóbiám is volt. Ő párhónap alatt rendbe rakott, és azóta felmerek venni extrémebb ruhákat is, és már nem érdekel, hogy kívülálló vagyok. A pasik meg, internetes társkereső kezdtem el ismerkedni, és úgy tűnik bejött, az utolsó pasival akit ott ismertem meg, már lassan 5éve vagyunk együtt.
Ezt egyébként nem lehet 100%-osan kinőni, de törekedni kell rá, hogy túllépj rajta.
lehet, hogy te azt hiszed, hogy nem vagy szép, de hidd el, hogy az vagy, csupán mindenkienk más az ízlése és majd eljön a te időd is, csupán türelmesnek kell lenni és lehet, hogy nészre sem veszed, de szinte minden nap ott van veled az a srác, akit neked szánt a sors é lehet, hogy van valaki az életedben (sőt biztos) aki halálosan beléd van zúgva csak bátortalan és nem meri elmondani neked...
fel a fejjel és hidd el, szép vagy! mindenki szép!
Szia ,tudom későn írok de azért leírom.
Szerintem mindenkiben van valami szép a kinézetében mindenkinek más tetszik. Lehet valakinek te vagy az álma míg másnak a rémálma. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!