Hát már nem azért, de még női szemmel is nagyon szép vagy!!! Tényleg! Nem kell Neked smink, szerintem azt is dobd ki, ami van :D
Lin meg nem normális, a hajaddal nincs semmi baj, sőt, gyönyörű, látszik, hogy természetes és egészséges, meg ne próbáld szir-sz*r festékekkel tönkretenni, és nem kell "frizurát" vágatni, azzal elvesztené a varázsát...
"Tömegcikk"... Kedves kommentelő, egy emberre nem igazán illik azt mondani, hogy "tömegcikk".
Tömegcikk az, amikor bemész egy tetves New Yorkerbe vagy Amnesiába, és megveszel valamit, amiből 120 egyforma van ugyanazon a polcon, de megveszed, mert "jújezdedivatos". Akkor az a valami, amit te megvettél, az tömegcikk.
Mellesleg, ha úgy értetted, hogy "olyanmintszázmásik", arra meg annyit mondok, hogy PONT HOGY NEM OLYAN, MINT 100 MÁSIK! Mert nem vakolja magát, nincs festve a haja és a körme, és mert mindezek nélkül is nagyon szép! Pont ezért tűnik ki a tömegből, nem olvad bele, nem lesz külsőre egy tucatember! :)
Nem tudom mért kell "nem normális"-ozni,attól,hogy az ember elmondja a normális hangvételű véleményét.
Egyébként meg fodrászként imádok hajat vágni és igenis jobban mutatna egy divatos frizurával véleményem szerint.
Én sem hü.lyézlek le azért,mert neked meg így tetszik.
jó de nekem gőzöm sincs milyen haj állna jól...
van ötleted?
Természetesen nem festésre gondoltam,én sem tenném tönkre a haját,főleg mert még elég fiatalka.Viszont egy jó fazon határozottan sokat dobna.Így képről és neten keresztül nehéz lenne megmondani,de pl egy átmenetet vágni bele,elől az arcodnál fokozatosra vágni,ezek nem nagy dolgok,mégis sokat számít.:)
Attól,hogy egy hajnak van formája még nincs tönkretéve...
De mindenkinek más a véleménye.Az természetesen a legfontosabb,hogy Te jól érezd magad a frizuráddal.A többi másodlagos;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!