Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép lány?

Szerintetek szép lány?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 8. 15:08
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
57%

Hát már nem azért, de még női szemmel is nagyon szép vagy!!! Tényleg! Nem kell Neked smink, szerintem azt is dobd ki, ami van :D

Lin meg nem normális, a hajaddal nincs semmi baj, sőt, gyönyörű, látszik, hogy természetes és egészséges, meg ne próbáld szir-sz*r festékekkel tönkretenni, és nem kell "frizurát" vágatni, azzal elvesztené a varázsát...

"Tömegcikk"... Kedves kommentelő, egy emberre nem igazán illik azt mondani, hogy "tömegcikk".

Tömegcikk az, amikor bemész egy tetves New Yorkerbe vagy Amnesiába, és megveszel valamit, amiből 120 egyforma van ugyanazon a polcon, de megveszed, mert "jújezdedivatos". Akkor az a valami, amit te megvettél, az tömegcikk.

Mellesleg, ha úgy értetted, hogy "olyanmintszázmásik", arra meg annyit mondok, hogy PONT HOGY NEM OLYAN, MINT 100 MÁSIK! Mert nem vakolja magát, nincs festve a haja és a körme, és mert mindezek nélkül is nagyon szép! Pont ezért tűnik ki a tömegből, nem olvad bele, nem lesz külsőre egy tucatember! :)

2011. jan. 10. 11:59
 32/50 A kérdező kommentje:
böiler!most komolyan azt hiszed hogy "az"volt a kérdés?
2011. jan. 10. 20:03
 33/50 anonim ***** válasza:

Nem tudom mért kell "nem normális"-ozni,attól,hogy az ember elmondja a normális hangvételű véleményét.

Egyébként meg fodrászként imádok hajat vágni és igenis jobban mutatna egy divatos frizurával véleményem szerint.

Én sem hü.lyézlek le azért,mert neked meg így tetszik.

2011. jan. 10. 21:11
 34/50 A kérdező kommentje:

jó de nekem gőzöm sincs milyen haj állna jól...

van ötleted?

2011. jan. 10. 21:37
 35/50 anonim ***** válasza:
A hosszú, természetes, egészséges haj, ami Neked van, bármelyik festett/színezett/melírozott, "divatos frizuránál" jobb és nőiesebb! Úgyhogy a hajadat hagyd békén! :)
2011. jan. 11. 09:50
 36/50 anonim ***** válasza:

Természetesen nem festésre gondoltam,én sem tenném tönkre a haját,főleg mert még elég fiatalka.Viszont egy jó fazon határozottan sokat dobna.Így képről és neten keresztül nehéz lenne megmondani,de pl egy átmenetet vágni bele,elől az arcodnál fokozatosra vágni,ezek nem nagy dolgok,mégis sokat számít.:)

Attól,hogy egy hajnak van formája még nincs tönkretéve...

De mindenkinek más a véleménye.Az természetesen a legfontosabb,hogy Te jól érezd magad a frizuráddal.A többi másodlagos;)

2011. jan. 11. 19:04
 37/50 anonim válasza:
Szép vagy, csak az a helyzet, hogy már van 20 komment, amiben ugyan ez van leírva és ha elszállsz magadtől, nagynak fogod hinni magadat, te is behódolsz a Converse mániának, semmire sem mész a szépségeddel. Azt mondom, hogy ha nem vagy megelégedve magaddal (mert mimásért tetted volna fel a kérdést) a belsődben keresd a hibát... A képről ítélve túl határozott vagy, túl komoly és ez 15-16 éves korban nem sok jóhoz vezet. Légy gyerek, mosolyogj, élj a mának!:) 19/F
2011. jan. 11. 22:31
 38/50 A kérdező kommentje:
oké, elgondolkodom ezeken
2011. jan. 11. 22:51
 39/50 anonim válasza:
nem rugdosnám ki az ágyamból
2011. jan. 13. 16:33
 40/50 anonim ***** válasza:
nagyon szép vagy, örülj, hogy hullámos a hajad, de próbáld meg nem úgy fésülni, hogy egybe álljon az egész, inkább hajmosás után egy kis hajhabbal állítsd be szép dúsra úgy, hogy felül se lapuljon le. szerintem mondjuk néha ki is vasalhatod, az is jól állna. copfba és kontyba is csak kivasalva fogd fel szerintem. nagyon szép szád van max egy kis szájfényt tegyél rá valami világosat vagy átlátszót. a szemedhez jól állna a füstös ezüstös feketés festék és a tus is. ha használsz szempilla pödörítőt, akkor kicsit nagyobbnak fog látszani a szemed, mert egyébként neked ilyen kis cica szemed van, de szép. nem is vagy elhízva, talán egy picit szolizhatsz ha akarsz, mert jól állna egzotikus lennél barna bőrrel, de ne vidd túlzásba azt sem:) most így nem szűrődik le, hogy öltözködsz, de neked jól állnak a barna, szürke, fekete, lila, zöldes színek, amik most amúgy is divatosak:)
2011. jan. 13. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!