Mit gondoltok róla? Min kellene változtatni?
Figyelt kérdés
külső,belső,kor
ha már valaki válaszolt a kérdésre elnézést csak törölték az előző kérdésemet
2011. jan. 8. 09:12
11/19 A kérdező kommentje:
Rendszeresen sportolok 6 éve...és nem eszek gyors kajákat soha
2011. jan. 8. 10:05
12/19 Neka válasza:
Utolsó vagyok. Ha már 6 éve sportolsz rendszeresen és emellett van felesleg rajtad, akkor az étkezésekkel lesznek problémák. Nem a gyors ételekre gondolok.
Nagyon sok mindent találsz a neten erről. Nézz utána, hogy mi az ami a zsírpárnákat okozza és hogyan tudod leadni és tartani a súlyodat. Ennyi.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)utána nézek:)
2011. jan. 8. 10:21
14/19 anonim válasza:
igen,egy kicsit fogyhatnál,amúgy nem nézel ki rosszul.
15/19 anonim válasza:
Szia.
Egy kis fogyás, meg egy új frizura.. :) Ennyi. Sztem a szemöldököddel nincs különösebb baj, max 1 picit vastagítasz rajta, és kész is.
Egyébként nagyon aranyos és kedves lánynak tűnsz. Végre valaki, aki mosolyog is a képeken :D
16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. jan. 8. 13:51
17/19 anonim válasza:
Elég hülye feje van, és kövér is.
18/19 anonim válasza:
szerintem nem vagy a legnagyobb szépség de nem tűnik fel hogy a 3 képen ugyanaz lenne. 10/5
19/19 A kérdező kommentje:
Pedig én vagyok a többin is:D
2011. jan. 11. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!