Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, Nők! Ti hogy oldjátok...

Lányok, Nők! Ti hogy oldjátok meg a "bajuszt"?

Figyelt kérdés

Nekem csak pár szál van, de nagyon nagyon zavar.

Kiszedhetem szemöldök csipesszel? Vagy mit tegyek?És ha nő visszafele nagyon csúnya? Mondjatok erről pár dolgot :)

2011. jan. 6. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szemöldökcsipesszel szedem - nem lett erősebb tőle, szerencsére. És nem csúnya, amikor elkezd visszanőni, mert elég vékony.

Régebben szőkítettem, DM-ben vettem szőkítőport 790 ft-ért, és azzal is nagyon szépen el lehetett tüntetni!

2011. jan. 6. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég sok van és csipesszel szedem. Nincs különösebb gond vele, időnként újra kell szedni.
2011. jan. 6. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:

nekem apró pihék vannak csak,bár az egész arcon,de nem feltűnő és az is szőke igy semmit nem csinálok velük

de van barátnőm akiét tinifiúk megirigyelnék ha nem szedné ki:D

csipeszezi,gyantázza,ha unja ezeket akkor szőkíti

2011. jan. 6. 22:51
 4/10 A kérdező kommentje:
akkor nyugodtan kiszedhetem csipesszel? :)
2011. jan. 6. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen,nyugodtan..

-de jó,hogy nekem csak pihés,nem örülnék,ha bajszom lenne-

De mindenképp csipesszel szedd ki,szerintem az az egyik legtartósabb.

18L

2011. jan. 7. 02:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szőke pihés de ha alapozózok beszinezi és van amikor meglátszik, ezért itthon gyantázom. Néha kisebesedek tőle, ugyh. lehet érdemesebb kozmetikussal.

19/L

2011. jan. 7. 05:38
 7/10 anonim ***** válasza:
pihék vannak de gyantázom mert ha le kenem alapozóval látszódik hogy ott van ezért szedem.fodrászkellékesbe vettem tömbös gyantát.tökéletesen lehozza.
2011. jan. 7. 09:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire csipesz, de egyre kevesebb van. Arra ügyelj, hogy csak fogyó holdkor szedd, akkor ritkulni, gyengülni fog lassabban nő majd és idővel (néhány év) eltűnik.
2011. jan. 7. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Én szedegettem csipesszel anno, de meguntam. Azután próbáltam otthon legyantázni magamnak és nekem is kisebesedett. Egy ideje kozmetikussal csináltatom. Nem irritálja úgy a bőrömet és nagyon szépen kiszed minden szálat. Havonta egyszer megyek gyantázni, előbb nem is nagyon nő ki.

20L

2011. jan. 7. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Szőrtelenytő krém. Gyors, nem fáj, és nem piros utánna fél napig.
2011. jan. 7. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!