Lányok, Nők! Ti hogy oldjátok meg a "bajuszt"?
Nekem csak pár szál van, de nagyon nagyon zavar.
Kiszedhetem szemöldök csipesszel? Vagy mit tegyek?És ha nő visszafele nagyon csúnya? Mondjatok erről pár dolgot :)
Én szemöldökcsipesszel szedem - nem lett erősebb tőle, szerencsére. És nem csúnya, amikor elkezd visszanőni, mert elég vékony.
Régebben szőkítettem, DM-ben vettem szőkítőport 790 ft-ért, és azzal is nagyon szépen el lehetett tüntetni!
nekem apró pihék vannak csak,bár az egész arcon,de nem feltűnő és az is szőke igy semmit nem csinálok velük
de van barátnőm akiét tinifiúk megirigyelnék ha nem szedné ki:D
csipeszezi,gyantázza,ha unja ezeket akkor szőkíti
Igen,nyugodtan..
-de jó,hogy nekem csak pihés,nem örülnék,ha bajszom lenne-
De mindenképp csipesszel szedd ki,szerintem az az egyik legtartósabb.
18L
Nekem is szőke pihés de ha alapozózok beszinezi és van amikor meglátszik, ezért itthon gyantázom. Néha kisebesedek tőle, ugyh. lehet érdemesebb kozmetikussal.
19/L
Én szedegettem csipesszel anno, de meguntam. Azután próbáltam otthon legyantázni magamnak és nekem is kisebesedett. Egy ideje kozmetikussal csináltatom. Nem irritálja úgy a bőrömet és nagyon szépen kiszed minden szálat. Havonta egyszer megyek gyantázni, előbb nem is nagyon nő ki.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!