Nagyon szép ez a lány, de hogy lehet vkinek vastagabb a vádlija mint a combja!? (link)
2011. jan. 5. 15:28
11/20 anonim válasza:
mert annyira vékony az alkata...amúgy tényleg szép, csak pár kilot hízhatna
12/20 anonim válasza:
Úgy, hogy alapból baromi vékony csaj és valószínűleg sportolt valamit, vagy sokat gyalogolt, amitől megerősödött. Az én lábamon is a vádlim erősödik meg először, utána látom csak a combomon való változást.
13/20 A kérdező kommentje:
Hmm, érdekes. Dosem láttam még ilyen lábakat. Amúgy szerintem nem extrém vékony a csaj, hanem szép vékony.
2011. jan. 5. 19:47
14/20 anonim válasza:
Szerintem cuki, és jobb, mint a zsírcombúak.
15/20 anonim válasza:
Mert az zsírcomb, akinek normális alkatú a lába? Van feneke, combja, nőies domborulatai? És itt nem a dagikról, sem a kicsit ducikról beszélek, hanem a normál, átlagos testalkatúakról.
Ez a lány igenis alultáplált, sovány. Ez már nem normális testalkat. Amúgy tényleg szép lány, de szerintem ettől nem nőies, számomra gusztustalan.
16/20 anonim válasza:
Linkeld már, h milyenre gondoltál, és tudok válaszolni.
17/20 anonim válasza:
18/20 anonim válasza:
22:53
Ezek szépek, de nem nőiesek vagy szexik... a "van formája" kategória az itt kezdőidik:
egy 14 éves lány alkatával szvsz nem nőies.
25 / F
19/20 anonim válasza:
Nem lehet mindenkinek bombaalakja, és normális női alkatról próbáltam linkelni, nem a 90-60-90-esekről, mert annak semmi értelme, lévén hogy kb. minden 30. nő olyan.
20/20 anonim válasza:
22?53-as ezek még jól néznek ki, főleg a photoshop miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!