Fiúk, titeket mennyire zavar, ha egy lánynak nincs kifestve a körme / nincs műkörme?
Figyelt kérdés
Persze ápolt, szóval nem koszos meg semmi, csak épp nincs kifestve és rövid. Ez probléma?
Nekem rövid körmeim vannak, és ha kifestem, megnövesztem, borzalmas. De nem szeretnék műkörmöt, mert zavarna. Baj?
2011. jan. 4. 16:30
11/11 anonim válasza:
Én főzök, mosok, takarítok, sportolok, ezért nem csináltatnék műkörmöt, azzal nem tudnám normálisan elvégezni a házimunkát. Ha kifesteném a körmeim tuti, hogy másnapra lepattogna a festék, az meg elég undi. Szerintem nem baj, ha nincs hatalmas lakkozott körme egy nőnek, legalább látszik, hogy nem csak dísznek van a keze(azért ne legyen igénytelen és koszos a körme).
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!