S. O. S Ciki, ugyanúgy nő a körmöm mint egyébként? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
kicsi korom óta rágom a körmöm..most szeretnék leszokni róla és azt találtam ki hogy sebtapasszal bekötöttem minden ujjam, ettől mg ugyanúgy fog nőni a körmöm mint egyébként és még annyi hogy szerintetek ciki ha egy lány minden ujja be van kötve sebtapasszal?..köszi előre!2011. jan. 3. 16:47
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem érdekes, ha be van sebtapaszolva minden ujjad. Sőt, mondhatni undorító. Miért nem próbálod ki a műkörmöt?Én is így szoktam le a körömrágásról.
2/5 anonim válasza:
ez kicsit gáz :S am ha műkörmöt nem akarsz, van direkt olyan körömlakk, ami ez ellen van (átlátszó, és borzalmas íze van --> hogy ne rágd)
3/5 anonim válasza:
hát szerintem elég furcsán nézne ki :D
én kipróbáltam azt a lakkot amit előttem írtak a rossz ízűt,ugyanúgy lerágtam azt is :D
4/5 anonim válasza:
de balfa**ok vagytok hogy ajánlhatook műkörmöt? nem műköröm kell hanem akaraterő, hajrá kérdező megtudod csinálni és szép lesz a körmöd :)
5/5 anonim válasza:
Ha sebtapasszal beragasztod, akkor legalább ilyen zöld, Csőrikéset, meg Mickey egereset rakjál rá, úgy lesz az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!