Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Manapság ez "gáz"? (Kérdésed...

Manapság ez "gáz"? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Nem gáz, hogy a szalagavatón a keringőt nem ilyen fidres-fodros, habos-babos, manapság olyan menő ilyen köves, olyan köves ruhában, hanem egyszerű, hímzett felső rész, és telesen egyszerű alsó rész (egybe van, csak különböző anyagból) és közte egy selyem szalag. Nem lógok majd ki vele a sorból? Nem fognak "lenézni" ezért ?

illetve, hogy a sminket nem profi sminkes/kozmetikus csinálja, hanem egy jó barát, de iszonyatosan jó sminket csinál, annak ellenére, hogy semmi köze a szakmához?

őszinte véleményekre vagyok kíváncsi :)

2010. dec. 29. 23:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

nekem ez a felsőrész tetszik nagyon. mire eljutok odáig, hogy szalagavató, jó lenne valami hasonló ruha. bár, szerintem magamnak készítem el, ha már varrónőnek tanulok. :)

[link]

egy ilyen aljjal *_*

[link]

gyönyörű szerintem. :$

17L

2010. dec. 30. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:

velem ugyanez volt:)egyszerű volt a ruhám, a sminket a barátnőm csinálta

és nagyon jól éreztem magam

ha gondolod elküldök 1 képet a ruhámról csak írj privit

2010. dec. 30. 16:43
 13/15 anonim válasza:
szerintme nembaj. ha szereted az egyszerű ruhákat és nem akarsz bevágódni midnenkinél és nem lógsz ki :D énsem válsztanék csilli villi ruhákat . : D énis valami csonfehéret választanék ami egyszherő semmi köves és egy szép nyaklánncal fel lehet dobni :D
2011. jan. 1. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Sztem egyáltalán nem gáz, hiszen estélyinek estélyi ruha ez is, nemcsak a habos-babos királylányos cuccok (ja, és a többség iszonyat hülyén néz ki bennük)... sőt, sztem az ilyen fajta még elegánsabb, a kevesebb néha több :). A smink meg... ha jó a smink, akkor minek profi sminkes? Én anno magamnak csináltam meg (persze előtte kozmetikus véleményét kikérve), és nem nagyon lógtam ki a sorból... volt olyan lány, aki elvből nem sminkelt, ő sem lógott ki, senki nem cikizte...
2011. jan. 1. 13:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Igaz nekem még nem most lesz a szalagavatóm, de néztem a sulinkban a főpróbát,és azok a ruhák amik eltérőek voltak a nagy átlagnál azt sokkal többen dicsérték, hogy mennyire szép meg minden.A sminknek meg az a lényege, hogy kiemelje a szépséged, eltakarja a hibáid, szóval egy ügyes kezű barátnő játszva megtudja neked csinálni ,nem kell ide " profi " sminkes.

Én majd valami sellő fazonút szeretnék, törtfehéret, ami követi az alakom és egy olyan fordulattal benne ami nem midnennapi!:)

*

2011. jan. 1. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!