Manapság ez "gáz"? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nem gáz, hogy a szalagavatón a keringőt nem ilyen fidres-fodros, habos-babos, manapság olyan menő ilyen köves, olyan köves ruhában, hanem egyszerű, hímzett felső rész, és telesen egyszerű alsó rész (egybe van, csak különböző anyagból) és közte egy selyem szalag. Nem lógok majd ki vele a sorból? Nem fognak "lenézni" ezért ?
illetve, hogy a sminket nem profi sminkes/kozmetikus csinálja, hanem egy jó barát, de iszonyatosan jó sminket csinál, annak ellenére, hogy semmi köze a szakmához?
őszinte véleményekre vagyok kíváncsi :)
velem ugyanez volt:)egyszerű volt a ruhám, a sminket a barátnőm csinálta
és nagyon jól éreztem magam
ha gondolod elküldök 1 képet a ruhámról csak írj privit
Igaz nekem még nem most lesz a szalagavatóm, de néztem a sulinkban a főpróbát,és azok a ruhák amik eltérőek voltak a nagy átlagnál azt sokkal többen dicsérték, hogy mennyire szép meg minden.A sminknek meg az a lényege, hogy kiemelje a szépséged, eltakarja a hibáid, szóval egy ügyes kezű barátnő játszva megtudja neked csinálni ,nem kell ide " profi " sminkes.
Én majd valami sellő fazonút szeretnék, törtfehéret, ami követi az alakom és egy olyan fordulattal benne ami nem midnennapi!:)
*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!