Manapság ez "gáz"? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nem gáz, hogy a szalagavatón a keringőt nem ilyen fidres-fodros, habos-babos, manapság olyan menő ilyen köves, olyan köves ruhában, hanem egyszerű, hímzett felső rész, és telesen egyszerű alsó rész (egybe van, csak különböző anyagból) és közte egy selyem szalag. Nem lógok majd ki vele a sorból? Nem fognak "lenézni" ezért ?
illetve, hogy a sminket nem profi sminkes/kozmetikus csinálja, hanem egy jó barát, de iszonyatosan jó sminket csinál, annak ellenére, hogy semmi köze a szakmához?
őszinte véleményekre vagyok kíváncsi :)
de ez is egyberuha, ugyan olyan szalagavató ruha, csak letisztult, egyszerű vonalakkal, és nem ilyen túlcsicsázott izé mint manapság az összes :)
félreértés ne essék, van nagyon sok szép, de némelyik már kicsit sok :)
Nekem ez sokkal szimpatikusabb, pedig nem járok ódivatú cuccokban. És örülj neki, ha kilógsz a sorból. Te különlegesebb leszel és nem a többieket követed birka módjára.
Ja és a smink sem gáz, sőt. Felesleges csomó pénzt kiadni erre. Ráadásul én anno voltam próbasminken és szörnyen készítette el a "profi" sminkes.
köszi :)
amúgy nem ódivatú, csak egyszerű :) és pont ezért esett rá a választás :)
A ruha attól függ, mert ha csak úgy kell valami ruha, hogy csinos légy, akkor teljesen jó... DE ha osztálytánc is lesz, akkor te is végy valami hasonlót, mint az osztálytársaid, mert különben nagyon ki fogsz lógni a sorból.
Szerintem jó ha a barátnőd sminkel ki téged, még jobb, mert legalább nem kell érte fizetni. Engem anno anyukám sminkelt ki, és arról se mondta volna meg senki, hogy nem sminkes csinálta.
20N.
lesz osztálytánc, de mindenki olyan fehér, keringő ruhába lesz, amilyenbe akar, tehát nem kell egyforma
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!