Kontaktlencsét akarok venni? ^^ (Bővebben lent)
2010. dec. 29. 15:39
1/9 anonim válasza:
oáááh komolyan akarsz ilyet venni?
amúgy igen, valószínűleg venned kell hozzá folyadékot, hiszen amior kiveszed (mert bizonyos időközönként ki kell venni legalább egy éjszakára!), akkor abba kell belerakni. Másképp valószínűleg ugyanúgy kiszárad, mint a normális lencse.
2/9 anonim válasza:
én kontaktlencsés vagyok, de én azért mert nem hordok szemüveget, minden este kiveszem, és ilyen folyadékba rakom bele:)
3/9 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy a folyadék+tartó majdnem annyiba kerül mint egy lencse xD A tartót nem lehet helyettesíteni valami mással?xD
2010. dec. 29. 17:00
4/9 anonim válasza:
nem ajánlott mással helyettesíteni, mert elbaktériumosodhat a lencse, és aztán ezeket beviheted a szemedbe. hidd el, elég undorító egy dolgok tudnak történni, amikor bacik támadják a szemedet... ha érdekel, keress utána. :D
első voltam.
5/9 A kérdező kommentje:
Elhiszem : D
De a rendes tartóba nem mennek bele a baktériumok?xD
2010. dec. 30. 11:08
6/9 anonim válasza:
neeem... áá, sztem előbb kérdezz utána v nemtom... menjél szemorvoshoz, úgysem tudod magadnak rögtön beraknikivenni. az majd elmagyaráz mindent.
7/9 A kérdező kommentje:
Oksi, köszi^^
2011. jan. 5. 15:05
8/9 anonim válasza:
wááá! :D pont ilyet fogok venni. És igen elég érdekes hogy ugyan annyi a tartó. Én más hol fogom venni. [link] innen rendelj. a tok meg a fojadék egybe adják. Ráadásul az egyik legjobb márka a témában (nekem eszt mondták 2 helyen) és mellesleg 120ml-es a darkshop ban pedig csak 50ml
9/9 A kérdező kommentje:
Köszíí^^
2011. jan. 15. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!