Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hova tűntek a nőies lányok/höl...

Hova tűntek a nőies lányok/hölgyek és a férfias pasik?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a korosztályomban nincsenek ilyenek! Vagy csak én nem látom őket?

17 éves lány vagyok, és (szerintem) én nőiesen öltözködöm és viselkedem. Én többre értékelek egy törpesarkú, fűzős csizmát, egy térdig érő, lefelé bővülő szoknyával és egy olyan felsővel, ami kiemeli, és nem elfedi az alakomat, mint egy gagyi cuppanós csőgatyát, aminek, ha lehet, legyen tottyos a feneke, konzerv tornacsukákat meg a lógós undorító, flitteres toppokat! Már nem azért, de a korombeli (és nem csak korombeli) lányok hogy vehetnek fel olyan pólókat, ami lelóg a fél vállukról, az egész alakjukat elfedi, csípőnél cuppan egyedül, és gusztustalan arany vagy ezüstszínű felirat van rajtuk?

A pasikkal ugyanez! Babapopsi arc, semmi karakter, mindegyik úgy öltözködik, mint valami b*zeráns, lóg a gatya hátsója, kilátszik az alsógatya, hű-de-menő-vagyok járásuk van, ótvarul káromkodnak és ordibálnak!

Hol vannak az olyanok, mint a nővérem és a párja? Csak négy évvel idősebb nálam a nővérem, ő nőies, szépen, csinosan öltözködik (nem kiskosztüm) nem dobja ki mindenét, pedig lenne mit (nagyon irigylem, hogy homokóra alakja van T.T), nem sminkeli magát agyon, nem hulla fehér, hanem olyan "arisztokrata-fehér" bőre van, és nagyon sokat megfordulnak utána, látom, mikor együtt megyünk valahova... Fiúk és lányok is! O.o

A párja 24 éves lesz, és ő még férfias! Arcszőrzet, bőrkabát, rendes (nem tottyos) farmer, motoros csizma! És igaz, hogy elsőre talán rossz arcnak néz ki, de jámbor, min egy kisbárány. xD

Hol vannak még ilyen emberek? Vagy kihalnak? Nekem még nem volt pasim, pont ezért! Nem akarok magam mellé helyi-vagány-csávót! És ha mind ilyen? Akkor egyedül maradok?

Áh, nem baj, majd bevonulok egy zárdába xD

2010. dec. 28. 09:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Azon nem gondolkodtál még, hogy valószínűleg a lányok működése is hasonló, csak nem hirdetik ki országnak-világnak? Mert bizony teli van a világ olyan leényzókkal, akik úgy néznek ki, mintha most szöktek volna meg a rosszlányok.hu-ról.
2010. dec. 28. 09:46
 12/32 A kérdező kommentje:

9:45 A divatban nincs semmi lázadás, ergo ne lázadhatok a lázadás ellen. És iszonyatosan tudom utálni, ha valakit aki egyébként próbál értelmesen gondolkodni, megvan hozzá a megfelelő intelligenciája és értékeli az élet szépségét, azt a kora miatt nem veszik komolyan.

És most ne gyertek azzal, hogy "De hát te sem veszed komolyan ezeket a lányokat/fiúkat, akkor miről beszélsz?" mert ők EDDIG mind okot adtak rá, hogy ne vegyem őket komolyan. Szóval lehet, hogy van köztük komoly ember, de mivel én ilyennel még nem találkoztam, így sajna nem tudok mire alapozni...

2010. dec. 28. 09:51
 13/32 A kérdező kommentje:

9:46 rosszlanyok.hu :D Ezen mekkorát röhögtem!

Egyébként igazad van, a lányoknál ők a másik véglet :( De az, hogy valaki nőies, az nem azt jelenti, hogy k*rvás... Aki éppenhogy szeméremdomb alá érő szoknyát vesz fel, tűsarkúval, az igenis k*rvás... :D

2010. dec. 28. 09:53
 14/32 somkor válasza:

Elég konzervatív vélemény amit te itt most megfogalmaztál, és egyáltalán nem értek vele egyet, mert szerintem férfias pasikból elég sok van. Igazából, ha te ezt nem veszed észre az a te bajod, bár szerintem TÉGED nem vesz észre senki az gondod, és ez nem feltétlen az öltözködésed miatt van.

Ismered azt a mondást, hogy nem a ruha teszi az embert?

2010. dec. 28. 10:12
 15/32 A kérdező kommentje:

10:12 Nem a ruha teszi az embert, ezt tudom, de erről már egy kommentemben megfogalmaztam a véleményemet, olvasd el, kérlek.

Engem nem vesznek észre... Nem is óhajtom olyanoknak felhívni a figyelmét, akik olyanok, mint a kommentemben leírtak. Mivel nem akarok olyanoknak tetszeni, így nem is baj, hogy nem vesznek észre. Majd csak jön egyszer egy férfias pasi, akinek megfelelő az intelligencia szintje is. Addig várok... Nem sietek el semmit, és bocsika, amiért 17 éves létemre nem az a célom, hogy évente 10 pasit elfogyasszak, szóval inkább vagyok konzervatív, mint olyan kis r*banc, mint sok ismerősöm... Nem preferálom, hogy kirakjam mindenemet, nincs kinn a fél fenekem a csőgatyából, ha előrehajolok, nem vakolom magam... Érdekes módom nővérkém barátaival, ismerőseivel tudok normálisan beszélgetni (fiúkkal, lányokkal egyaránt), mert neki olyan is az ismeretségi köre, akik velem értenek egyet. Sokszor megkapom az osztálytársaimtól: olyan múltszázadi vagy. Hát igen, lehet, de még mindig inkább múltszázadi, mint jelenkori... :-/

2010. dec. 28. 10:37
 16/32 somkor válasza:
100%

Attól, mert valaki csőgatyában van, nem k*rva, ezt tisztázzuk.

Ha a körülötted lévő emberek ilyenek, az nem a divat hibája, hanem így hozta az élet.

2010. dec. 28. 10:45
 17/32 A kérdező kommentje:
Én sem azt mondtam, hogy aki csőgatyában van, az k*rva. Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat... Nem attól k*rva, hogy azt felveszi, hanem attól, hogy úgy viselkedik mellé. Az nem k*rvás, ha kinn van a fél hátsója, hanem szimplán undorító! Számomra hányingerkeltő... Mint mondtam, az k*rvás, ha tűsarkúval vesz fel szeméremdomb alá érő kisszoknyát...
2010. dec. 28. 10:49
 18/32 somkor válasza:
100%

"évente 10 pasit elfogyaszt"- ha ezt a kijelentést, a vita indító kérdéssel együtt nézem, akkor kelthet az olvasóban olyan érzést, hogy te úgy gondold, ahogy én az előbb leírtam, ha ez nem így van akkor elnézést, de ez értelmezhető így is, úgy is.

A lényeg azaz, hogy vannak ténylegesen visszataszítóbb egyének, de az átlag nem ez. A társadalom elég színes, vannak ilyen egyének, olyan egyének, a divat gyorsan változik, az emberek lassan.

2010. dec. 28. 10:55
 19/32 anonim ***** válasza:

Nem baj, kedves kérdező!

Öt év múlva megnézed ezt a kérdést, és a rá érkezett válaszokat, és a saját kommentjeidet pirulva fogod olvasni.

2010. dec. 28. 11:02
 20/32 anonim ***** válasza:

a férfias férfiak amúgy nem vesztek el, csak rossz a korosztály. ezek a tini fiúk nemigazán fiúk, hanem ilyen himnősek az tény. de ahogy idősödik a korosztály, úgy lesz egyre több férfias férfi benne, bár azis tény h már a 20on évesek között is sok a csőgatyás, nagy sálas kis buzeráns.

a női oldaláról én nem nyilatkozom, mivel nekem kicsit más az öltözködésem. 25 vagyok, de nemhordok magassarkút egyáltalán, és szoknyát sem. nemvagyok fiús, szeretem a feszülős nadrágokat, és a valamennyit sejtető felsőket, viszont soha nem rakom ki semmimet közszemlére. se a mellemet, se a hasamat, semmimet. igyekszem úgy öltözködni h ne mutassak sokat, nelegyek figyelemfelkeltő, inkább csak sejtetni engedő. mert én ki nem állhatom, ha megnéznek az utcán. így is sokszor megnéznek, de ezellen már nemtudok mit tenni, zsákba azért mégsem tehetem magamat

2010. dec. 28. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!