Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen az állítólagos tökéletes...

Ilyen az állítólagos tökéletes női test?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 26. 04:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
fúj de undorító, szerintem akkor jó, ha eg ynőnek ebből 1 van, és kész..de mindegyik..áúú mint egy barbie baba de nagyon undorító!!
2011. máj. 7. 19:10
 22/26 anonim ***** válasza:
olyan ufós. egyáltalán nem tökéletes. a seg.ge milyen már? mint egy hagyma. a csípője keskeny, vagy a dereka vastag. meg a lába közt az a hatalmas lyuk! és nem vagyok irigy. persze tökéletes sem, jelenleg is fogyókúrán vagyok, de nem, nagyon nem. akkor már inkább a jelenlegi.
2011. máj. 7. 19:20
 23/26 anonim ***** válasza:
Jé, ilyen lábam van (mármint alakra+picivel vastagabb), és mindigis azt hittem, hogy ez görbének számít. Akkor mostantól merek szoknyát hordani :D
2011. máj. 7. 19:43
 24/26 anonim válasza:
Remélem, mert az én alkatom ilyen :P
2011. máj. 7. 19:57
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom...ha ilyen a tökéletes női test akkor én nagyon messze vagyok tőle...sokkal alacsonyabb vagyok, nem vagyok kövér, de a lábaim picit vastagabbak, a combom a fenekem alatt pedig egyáltalán nem ennyire széles...de ez van, ezt kell szeretnem :)
2011. máj. 7. 20:58
 26/26 anonim ***** válasza:

kb.igen.

belekötni nem tudok így hátulról nézve,az biztos.

2011. máj. 7. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!