11/34 anonim válasza:
Szép a szemed.
(De nem én mondtam, hanem a szomszéd srác üzeni... mert még megint előkerül valami sokeszű, és szóvá teszi, hogy "fiatal lányoknak udvarolok")
12/34 anonim válasza:
ne hallgass a hülye válaszokra , szép vagy
13/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki normális választ tudott adni. Amúgy meg szerintem sem nagy az orrom, mindenki magából indul ki.
Helmet azért annyira kiscsaj nem vagyok 20 évesen sztem. :)
2010. dec. 24. 23:26
14/34 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem kiscsaj hanem fiatal lány :) Elnéztem :D
2010. dec. 24. 23:27
16/34 anonim válasza:
Szerintem meg igenis nagy az orrod:) - a képből kiindulva
Meg olyan férfiasak a vonalaid.Válladon is látszik.Mint egy dán kézilabdázónő:)
Na jó,azért nem rugdosnálak ki az ágyamból.De amit csinálnék azt pusztán gyógyászati célból tenném.Én nem élvezném ám,csak rajtad akarnék segíteni:D
17/34 anonim válasza:
szép vagy és a képen nem volt rajta, de arcról néha meg lehet állapítani, a melled is szép, nem kelle aggódnod, jó csaj vagy ;)
18/34 anonim válasza:
milyen típusú a melled? rakétamell? vagy milyen?
19/34 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szép, de ez csak 1 ember véleménye. :)
20/34 anonim válasza:
ám a képett nyammognák a pedomacin a 20éved ellenére mert 12-nek látszol
a didiket csekkold má
köszi:Kél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!