VV. Éva haj'koronája' szerintetek szép?
2010. dec. 23. 10:57
2/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.
És neki kimondottan jól is áll a személyiségéhez.
Lapos, vasalt hajjal el sem tudom képzelni őt.
5/11 anonim válasza:
amit linkeltél képet, ott tetszik, de ott be van neki szárítva normálisan. a villában gondolom nem sikerül így megcsinálnia úgy nem tetszik mert akkor szétáll:/ de ezen a képen jó:)
6/11 anonim válasza:
Szerintem Éva haja még szétállva is jól néz ki. Látszik, hogy természetes. Neki nagyon jól áll. Nekem borzalmasan állna.
7/11 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik. Hogy lehet ilyet csinálni?
8/11 anonim válasza:
Nagyon szép, természetes haja van, ő is tk szép csaj.
10/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, nagyon megy a szép arcához, és ma láttam az összefoglalóba vasalt hajjal!!!! (hát gyereke meg tudom érteni alekoszt miért szerelmes bele) Olyan helyes volt!! ja és persze HAJRÁ ÉVAA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!