S. O. S Csak a műköröm a megoldás? (bővebben lent)
A műköröm is lazán leesik, mert nincs elég nagy felület a ragasztáshoz <-- ez saját tapasztalat :(
Én már mindennel próbálkoztam, csak a körömépítéssel nem, de ahhoz is kell hagyni, hogy nőjön, különben az se tart.
a műköröm csak ront a helyzetem
2 éve durván rágtam a körmöm kb már csak a húsom volt a körmök helyén
nagynéném épített körmöt lerágtam azt is
aztán anyám rakott fel házi tippes körmöt
a ciános ragasztótól elgombásodott az egész (sárgásbarna,véres lyukas körmöm maradványaim voltak)
aztán 1,5 éve apum elvitt bőrgyógyászhoz ott kaptam kenőcsöt 3 hónapig kenni kellett mire az újjam hegyéig el nem ért a köröm (iró rövid volt de nem fájt annyira)
aztán nagynéném csinált porcelános körmöt de azt is leszedtem mert idegesített.
na mármost 6 hónapja a saját körmömmel és a házi tippes körmökkel küzdök h kinézzen vhogy a kezem. (17 éves vagyok és a pasiknak rohadtul nem jön be a sárga csuta köröm)
szóval jó esetbe 1-2 nap körömlakkal és kicsit hosszabb saját körmökkel.... aztán marad a csuta undorító sárga körmöm... amit persze kifestek mert magam is hányok tőle.
És a műkörömről még annyit,hogy a tippes (amit otthon is meg lehet csinálni) a ragasztója a ciántartalom miatt rákkeltő,a zselés a víztől beázik (nekem mindig beázott és 3 körmös is csinált profeszionális szalonokba kb 7000-8000 forintért) a porcelán meg nagyon drága és a köröm az alatt már végképp nem lélegzik.
Remélem sikerül elérned,hogy leszokjon a köröm rágásról.
Egy elkeseredett 17 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!