Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » S. O. S Csak a műköröm a...

S. O. S Csak a műköröm a megoldás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
szóval..13 éves lány vagyok és már kis korom óta rágom a körmöm..próbáltam leszokni nem is rágtam maximum egy hétig de utána újra lerágom..múlt héten se rágtam de ma órán lerágtam gyakorlatilag csonkig..Mit tegyek?Karácsonyra szerettem volna szép körmöket de már ez csak műkörömmel érhető el..Segitsetek!köszi előre..(keserű körömlakk nem vált be)
2010. dec. 20. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:

A műköröm is lazán leesik, mert nincs elég nagy felület a ragasztáshoz <-- ez saját tapasztalat :(

Én már mindennel próbálkoztam, csak a körömépítéssel nem, de ahhoz is kell hagyni, hogy nőjön, különben az se tart.

2010. dec. 20. 13:41
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor mit tegyek?
2010. dec. 20. 13:58
 3/8 A kérdező kommentje:
:(
2010. dec. 20. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha jó körmös csinálja, akk az épített köröm nem fog lejönni.De azt ne rágd, mert teljesen tönkreteszi a körmöd, ha lerágod.
2010. dec. 20. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem van egy nagyon jó körmösöm:) ha érdekel a neve és a telefonszáma szólj és leírom. Ő biztosan meg tudja csinálni neked.
2010. dec. 20. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem megadnád az elérhetőségét? ugyanez a problémám csak 20 éves vagyok :S
2010. dec. 23. 22:34
 7/8 anonim válasza:
Gél lack,ha az elején még le is rágcsálod,kb 3-4 alkalom után megerősödik,megnő a lack olyan kemény hogy nem is tudod lerágni
2011. dec. 5. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:

a műköröm csak ront a helyzetem

2 éve durván rágtam a körmöm kb már csak a húsom volt a körmök helyén

nagynéném épített körmöt lerágtam azt is

aztán anyám rakott fel házi tippes körmöt

a ciános ragasztótól elgombásodott az egész (sárgásbarna,véres lyukas körmöm maradványaim voltak)

aztán 1,5 éve apum elvitt bőrgyógyászhoz ott kaptam kenőcsöt 3 hónapig kenni kellett mire az újjam hegyéig el nem ért a köröm (iró rövid volt de nem fájt annyira)

aztán nagynéném csinált porcelános körmöt de azt is leszedtem mert idegesített.

na mármost 6 hónapja a saját körmömmel és a házi tippes körmökkel küzdök h kinézzen vhogy a kezem. (17 éves vagyok és a pasiknak rohadtul nem jön be a sárga csuta köröm)

szóval jó esetbe 1-2 nap körömlakkal és kicsit hosszabb saját körmökkel.... aztán marad a csuta undorító sárga körmöm... amit persze kifestek mert magam is hányok tőle.

És a műkörömről még annyit,hogy a tippes (amit otthon is meg lehet csinálni) a ragasztója a ciántartalom miatt rákkeltő,a zselés a víztől beázik (nekem mindig beázott és 3 körmös is csinált profeszionális szalonokba kb 7000-8000 forintért) a porcelán meg nagyon drága és a köröm az alatt már végképp nem lélegzik.

Remélem sikerül elérned,hogy leszokjon a köröm rágásról.

Egy elkeseredett 17 éves lány.

2011. dec. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!