Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Randiznátok velem?...

Lányok! Randiznátok velem? Kép is van.

Figyelt kérdés

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2010. dec. 20. 00:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2010. dec. 20. 10:49
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Főleg azoknak, akik végigolvasták az előzményeket és megértették a kérdés lényegét. :)

Elnézést kérek azoktól, akiket megtévesztettem!

Valóban az én hibám, hogy félreérthető volt a dolog, ezért is raktam fel olyan képeket, amelyekből rögtön lejön, hogy NEM ÉN VAGYOK RAJTA!

Majd átfogalmazom a kérdést normálisabbra. Csak tudjátok, elkeserítő, amikor azért, mert van egy motorod meg tae kwan dozol és mondjuk a saját fogalmaid szerint próbálsz adni magadra, rögtön beállítanak "rosszfiúnak". Ha mosolyogsz, akkor az a baj, hogy minek hülyítesz mindenkit, ha nem mosolyogsz, akkor meg egy nagyképű bunkó vagy...

2010. dec. 20. 11:51
 23/28 anonim ***** válasza:

jelentkezz nálam kedves kérdező..:P:D

nekem is hasonló gondjaim vannak..(csak ,mint nő).

tény,h nem tae kwan dozok és nincs motorom :D Viszont hozzám meg nem mernek odajönni a pasik..azt hiszik biztos megeszem őket..:/ :D

És hogy a válaszoljak a kérdésedre,randiznék veled,hogyha kedvesen odajönnél hozzám és elhívnál egy kv-ra vagy vacsorára.Igaz amit írtál,h azonnal rosszfiúra gondolnak a nők,amikor van egy motorod..vagyis hát.. nem mindenkinek ez a kép jön le.De mindenképp pozitív szerintem..

A legtöbb nő nagyon anyagias.Miért zavar,ha rosszfiúnak néznek?!

2010. dec. 20. 12:17
 24/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, ez aranyos hozzászólás volt! :)

A "rosszfiú" besorolás legnagyobb hátulütője : a rosszfiúkkal szívesen motoroznak, kocsikáznak, "plázáznak" és lefekszenek a lányok. A jófiúknak pedig vacsorát főznek és gyereket szülnek... És a jófiúkat nem dobják azért, mert "Előbb-utóbb úgy is szakítanánk, biztos nem bírod ki, hogy ne csalj meg, hiszen 100-ból 99-re még lehet nemet mondani, de folyamatosan nem!". Pfff.... Hát ezért problémás a "rosszfiúság".

2010. dec. 20. 13:41
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát sztem meg valamit biztos nem mondasz el magadról, mert a nők szeretik az olyan pasikat akik így néznek ki, és ilyen a személyiségük. Pont, hogy bejön nekik, ha egy jópasi rájuk mosolyog. Ha egy (elnézést) lúzer teszi ezt, csak akkor hárítanak. A nők, még ha nem is tetszik nekik úgy igazából a jópasi, akkor is nagyon jól esik az a kis flört, elismerés. Úgyhogy valami biztos máshogy van, mint ahogy beállítod.
2010. dec. 20. 13:45
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
A nők titokban mindig arra vágynak, hogy egy rosszfiú miattuk jófiúvá szelídüljön
2010. dec. 20. 13:46
 27/28 anonim ***** válasza:

Sry, nekem már öreg vagy...:D

De amúgy nem rossz, nem rossz... főleg a bokszolós kép.:D

2010. dec. 20. 18:08
 28/28 anonim ***** válasza:
szőrös vagy. fujj.
2010. dec. 20. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!