Lányok! Randiznátok velem? Kép is van.
Elemezzük a kérdést :
Lányok! - ez a megszólítás
Randiznátok velem? - ez a kérdés
Kép is van. - egy kijelentő mondat
Mi a probléma? :)
Igazándiból az lenne a kérdésem, hogy ha egy férfi így néz ki, azzal randiznának-e a lányok. Illetve miért van az, hogy egy normális, magára adó 34 éves férfit, aki hasonló paraméterekkel rendelkezik, egyszerűen nem vesznek komolyan a nők, csak szoknyavadásznak tartják és amikor rámosolyog valakire, rögtön azt hiszik, hogy ki akar kezdeni vele.....
Az a probléma, hogy kép is van, de nem rólad. Pedig a kérdés nem az volt hogy randiznátok-e Miguel Angel Silvestre-vel.
Itt egy valódi kép a kérdezőről:
Fú bmeg utolsó! te nagyon beteg vagy!!!
Értem mit akartál mondani a belinkelt képpel, de azért durva:)
A kérdező gondolom nem akart magáról képet felrakni és az lett volna a lényeg, hogy ő valami ilyesmi kaliberű pasi. A képek meg valljuk be tényleg társkeresős jellegűek, hozzák az általában megtalálható kategóriákat. Az első a laza, a második az öltönyös, a harmadik meg a sportos testmutogatós. Mindhárom jó kép, sztem. Persze oké h nem te vagy rajta, de sztem nincs velük gond, ha ilyet teszel fel.
Azt, hogy miért nem vesznek komolyan, hát nem tudom. Mondjuk én is szeretném azt hinni, ha egy ilyen pasi rámmosolyog, hogy ki akar velem kezdeni:)
Azért van ez kérdező, mert általában aki ennyire jól néz ki, az ki is használja az adottságait. A jóképű srácokból lesznek a szoknyapecérek és az egyéjszakás kalandokat kedvelők. Ha megtetszik egy nő, rajtad a sor, hogy bizonyítsd, te nem ilyen vagy.
Ha csak ránézésből kell ítélni, akkor biztos tetszel nekik, de tartanak tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!