Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 évesen borotválkozni...

14 évesen borotválkozni (mindenhol! ) még korai?

Figyelt kérdés
Arcszörzetet borotválni még jól van koránérőknek már nő a szakálla, DE ebben a korban lábborotválás meg hónalj stb. már b*zis?
2010. dec. 17. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon korán szőrösödtem,és 14 évesen már igencsak erőteljes szőrzetem volt.Nagyon utáltam,ráadásul állandóan cikiztek miatta a suliban. Én akkor kezdtem rendszeresen szőrteleníteni mindenhol,lábat,kart is.
2010. dec. 18. 05:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Arc, hónalj mehet, de a többit könyörgöm NE !!!
2010. dec. 18. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:
25%
szerentem simán borotválkozhatsz akárhol, de a lábadat azt inkább gyantázd le, shagyd ujranőni a szőrt, igy kevesebb lesz, kigyérül, nem lesz annyira feltünő, de mégsem csupasz
2010. dec. 23. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Közöld velük, hogy te azért nem borotválkozol mindenhol, mert pasi vagy, nem kislány.
2010. dec. 23. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:

14 évesen még felesleges, mert egy fiún ebben a korban még nem is nő annyi szőr. A legénybajuszt érthető, ha valaki borotválja de a többi kis pihét minek...

Amúgy nem értek egyet azzal, hogy a hónalj (vagy a fanszőrzet)borotválása bzis lenne. Ha valamelyik srác innen, aki leszólja csak egyszer is kipróbálná, hogy mennyire büdös az izzadtságszaga egy olyan valakinek, aki borotválja, és egy olyannak, aki nem, akkor rögtön nem lenne ez az előítélet. A dezodort is könnyebb a bőrre kenni és így nagyobb eséllyel is gátolja meg az izzadást egy csupasz hónapljon, mint egy szőrösön, ahol csak a szőrbe ragad a cucc és el se jut odáig, ahol hatnia kéne.

Azt én se értem, hogy valaki miért borotválja férfiként a lábát vagy a mellkasát, vagy a hasát, de a hónalj pl kifejezetten higiéniai dolog.

2010. dec. 23. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!