Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindkét nemnek szól a kérdés:...

Mindkét nemnek szól a kérdés: tetszik, ha a párodnak hosszú a haja?

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 14:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jaj,hát én nagyon szeretem!Barátomnak gyönyörű fürtös sötétbarna erős haja volt,és remekül nézett ki vele.Sajna le lett vágva.:(Pesze van akinek vmért nem áll jól,de ilyet keveset ismerek.

17/L

2010. dec. 17. 16:26
 12/14 anonim ***** válasza:

bátyámnak hosszú haja volt ,szóval elég a hosszú hajúakból:)

nincs semmi bajom vele csak kezelje úgy mint egy nő!Ős is levágatta a barátnője miatt...nem szeretem azt a csajt....:)

Szóval nekem semmi bajom a hosszú hajú pasikkal,de a rövid hajúakat jobban szeretem...vagy inkább legyen ilyen félhosszú tüsi:)

2010. dec. 17. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és nekem az ekkora haj tetszik a fiúkon : [link] , a barátomnak is ekkora és szerintem a többségnek ez jól áll.
2010. dec. 17. 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Pasin a hosszú haj Nekem úgy okés, ha szinte a derekát súrolja. Az nagyon-nagyon tetszik! Vagy rövid, vagy extrémen hosszú, de az emo-féle hosszú haj nem jön be.

Nekem most rövid hajam van (alig ér a vállamig), de nagyon rá vagyok állva a növesztésére. :)

2010. dec. 17. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!