Való világ 4-ből Anikó vagy Gigi tetszik jobban? Valaki más esetleg? Lányok véleményére is kíváncsi vagyok!
Szandika XD
Szerintem Gigi szebb, anikó olyan ribancos
Gigi nagyon csinos és szép arca van emelett nagyon jó a személyisége, egyértelműen ő a jobb.:)
Anikó számomra ellenszenves, igaz, hogy szép, de a beszédje és amit levágott Alekosszal, pedig nem is lökte fel a csávó.. hát elég szánalmas. Remélem ő fog kiesni legelőször. :S
Gigi a legszebb és emellett még jófej is. Anikót nagyon nem szeretem, bár szépnek és csinosnak tartom, a személyisége ellenszenves.
21/L
Egyértelmű,hogy Gigi.
Anikó is helyes,de a viselkedése nagyon ciki:D
Giginek a személyisége tetszik, szimpatikus lány, de a külsejében semmi említésre való nincs, átlagos lány, sőt, a szememben kicsit fiús testalkatú, hiába táncos.
Anikónak pedig az arca tetszik, szerintem nagyon szép az arca. A teste neki sem nőies, sőt, neki még a személyisége is a kukába való. Kéne rá plusz 10-15 kiló, akkor nőies lenne, és egy kicsit visszafoghatná a lepcses cigányszáját, akkor nyerő lenne...
nekem ankió jön be ink.
giginek semmi alakja nincsen, olyan mint egy fatörzs :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!